Türkler tarafından mahvedilen MCSG serverlerı

ComplicatedNoob

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
MCSG'yi cidden dağıttılar. SG lobileri resmen b*ka dönüştü. Çünkü işte CS:GO verene premium işte bannere pre işte daha fazla saçma şeyler falan filan. Hatta SV reklamı yapılıyor. Admin farketmiyor. Bence admin lazım oraya. Admin napıyo : keyfine bakıp SG oynuyor :D
Keyfine bakıp SG oynasa da iyi.En azından hackleri görür:)

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sana bu son mesajım laf sokmaya çalışmaya devam edeceksen.

Söylediklerim yalan değil her mesaj chatten direkt alıntı ismler ve küfürler çıkarılmış halde.Hergün görüyoruz bunları.Hack yüzünden en az 20 defa dm de öldüm ve masaya yumruğu yapıştırdım.
Bende. Adam bi vuruyor. tam 10 blok uzaktan vuruyo + 6-7 blok uzağa fırlatıyo bi vuruşta.
Her oku falan isabetli.
Bide türkler aşırı noob oluyor. Macro ve hile falan. Ne noobluk yapıyonuz anlamadım. Macro site işleri için geliştirildi. İnsanlar bunu oyuna çevirdi gene. Macro noobları işte ne diyeyim. Macro kullanan SG oynayan kişi Macrosuz bir şey olmaz ondan. Macroya bide abanınca oww. 1 vuruşta 10 kalp alırsın tahtayla :D

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Keyfine bakıp SG oynasa da iyi.En azından hackleri görür:)
Birde itsharryandjerry'in sunucusu var. Orası çok güzel bak. Çok fazla hile yok. Acayip az. Adminleri çok iyi. Hem bol minigame var
Tabi orada merdiven savaşında hack kullanmayan yok :D ama anti-knock açıyorlar orda. Ama SG'si tertemiz..

BlueLight

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu arada kendi hack cilen'imi yaptım bot seçeneği var onu etkinlestiriyosun kendisi oynuyo ve hac olduğu belli olmadığı için bağlanmıyor bazen iskaliyor ama oda iyi hiç iskalamiyor ve bağlanmıyor :D 10 el Yener 2 el kayıp eder

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
60 tl verdiklerini kim söyledi ? FreeGG var . 15 kişi atıp alıyorlar . Sunucuların içine ediyorlar resmen .
Yada 5 tl ye fake preler, internetten bulmalar falan. İlk premiumu arkadaş vermişti onu geçtim sonra benden int.'ten aldım ama sonra bıraktım. Arkadaşımın attı preyle oynadım falan. sonra 10 tl'ye aldım bi tane 1 sene kullandım sonrada patladı şifre falan değişti. Daha sonra 16 haziran günü(birkaç gün önce) kendime arkadaşımla gerçek bir premium aldım siteden. Evet hikayem nasıl ? (gerçektir.)[DOUBLEPOST=1435006452,1435006406][/DOUBLEPOST]
Bu arada kendi hack cilen'imi yaptım bot seçeneği var onu etkinlestiriyosun kendisi oynuyo ve hac olduğu belli olmadığı için bağlanmıyor bazen iskaliyor ama oda iyi hiç iskalamiyor ve bağlanmıyor :D 10 el Yener 2 el kayıp eder
Kendi client'ini yaptıysan:
Söyle bakalım: C++ ve Java Nedir ? açıkla.

ComplicatedNoob

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Yada 5 tl ye fake preler, internetten bulmalar falan. İlk premiumu arkadaş vermişti onu geçtim sonra benden int.'ten aldım ama sonra bıraktım. Arkadaşımın attı preyle oynadım falan. sonra 10 tl'ye aldım bi tane 1 sene kullandım sonrada patladı şifre falan değişti. Daha sonra 16 haziran günü(birkaç gün önce) kendime arkadaşımla gerçek bir premium aldım siteden. Evet hikayem nasıl ? (gerçektir.)
Şu ana kadar 2 defa fake preden kazıklandım bi arkadaşın da fake presi çalındı ikimizde adam gibi 60 TLye aldık