3 Güvenlik Sorusu !!! :(

emre5354

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
VET ARKADAŞLAR BUGÜN BİR ARKADAŞIM BANA MC DE GÜVENLİK SORULU PREMİUM VERDİ İLK 3 SAAT HİÇ BİR SORUN OLMADI SONRA SKİNİ YENİDEN DEĞİŞTİRMEYE ÇALIŞTIĞIMDA BİR GİRİŞTE 3 SORUYU BİRDEN SORDU :sinirli: AMA BEN SADECE 1 TANESİNİ BİLİYORUM:emin::olgun::S1 GÜN SONRA GEÇERMİ CEVAP ÇOK LAZIM LÜTFEN GEÇMESİ LAZIM :(
HATA RESMİ:
[DOUBLEPOST=1435007149,1435007050][/DOUBLEPOST]skini komiklik olsun diye noob skini yapmıştım :D değişmeyince üzüldüm sinirlendim pc ye yumruk attım :( nolur cevap ben noob olamam dsadsa :D :(( :( :(

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hesap arkadaşına veya sana ait değilse yada e-maline erişemiyorsan düzeltmezsin. Sadece sahibi bilebilir.

emre5354

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hesap arkadaşına veya sana ait değilse yada e-maline erişemiyorsan düzeltmezsin. Sadece sahibi bilebilir.
ilk 3 saat sorunsuzdu güvenlik sorusundan sadece 1 tanesinin cevabını biliyorum sabah girdiğimde 1 tane çıkıyodu şimdi 3! :([DOUBLEPOST=1435007612,1435007257][/DOUBLEPOST]yardım :(:emin:

Phanratade

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynı sorun bendede var, ben 2 tane biliyorum fakat sonuncusunu bilmiyorum! Kahretsin! Neden böyle hatalar hep bizi buluyor ya!

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
ilk 3 saat sorunsuzdu güvenlik sorusundan sadece 1 tanesinin cevabını biliyorum sabah girdiğimde 1 tane çıkıyodu şimdi 3! :([DOUBLEPOST=1435007612,1435007257][/DOUBLEPOST]yardım :(:emin:
Benim kendi hesabımdada oluyor. örn: 3. saattle girdin. 5. saatte açık olur. 6. saaatte sorar.[DOUBLEPOST=1435042230][/DOUBLEPOST]
yardım :((( lan skin gitti
Hesap arkadaşına veya sana ait değilse onu aslında kullanmaya pek bir hakkın yok.