Java sürümünün güncel ve bilgisayarının sürümünede uygun olduğunu kontrol et.Mesela 32 bit PC'in varsa 32 bit Java yükle.64 bit PC'in varsa 64 bit yükle sorun düzelmesse bilememhayır kendi modpaketim değil mesela direwolf20 1.7.10 açıyorum açılmıyo yada technic launcherden novo agrarian skies diye bi modpackvar o açılmıyo nictech açılıyo[DOUBLEPOST=1434985302,1434983948][/DOUBLEPOST]başka cevap verebilecek varmı ?
Paran varsa ya da biliyorsan format atabilirsin dosyaları da yedeklendinmi tamam.tm bi baham[DOUBLEPOST=1435007412,1435006059][/DOUBLEPOST]hayır hala düzelmedi
Bence at bende diyordum dosyalar gitcek diye sonunda pcye virüs girdi attım pcye format şu an başka bir pcye bakıyor gibi hissediyorum ama önemli dosyalar varsa yedekleyebilirsin bazen format atınca açılmama sorunu düzeliyor 1.8 açılmıyordu bende 1.7.10 forgede ama format attım açılıyor şu an.zaten atma gibi bi düşüncem var ama çoğu dosya gidicek oyüzden atasım yok![]()
Aynen bende hiçbir oyun açılmıyordu formatladım oldu bittiBence at bende diyordum dosyalar gitcek diye sonunda pcye virüs girdi attım pcye format şu an başka bir pcye bakıyor gibi hissediyorum ama önemli dosyalar varsa yedekleyebilirsin bazen format atınca açılmama sorunu düzeliyor 1.8 açılmıyordu bende 1.7.10 forgede ama format attım açılıyor şu an.
Haline şükret 2 ayda pcyi mahvediyom 2 ayda bir format atıyorumzaten 4 ayda bir format atıyom genelde çünkü çok fazla şey indiriyom ve geçen sefer yanlış yere attım cye atıcaktım dye attım dye yedeklemiştim odsyaları hepsi gitti ama sonra file recovery ile geri aldım bi programla
Bende yükseltcem windows 10'a şu an windows 7.ben çabuk dolduruoyrum çünkü oyun deniyorum intro template falan doluyo pc virüs çok az giriyoama ben windows 10u bekliyorum