1.7.10 bazıları oluyo bazıları olmuyo

tHeSinon

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
1.7.10 mod paketlerinin bazıları açılıyo bazıları daha mojanga gelmeden kapanıyo bazılarıda mojangtan sonra kapanıyo java 7 sürümü yeterince ram veriyom ve java argumenti gerekirse giriyorum yardım pls

tHeSinon

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
hayır kendi modpaketim değil mesela direwolf20 1.7.10 açıyorum açılmıyo yada technic launcherden novo agrarian skies diye bi modpackvar o açılmıyo nictech açılıyo[DOUBLEPOST=1434985302,1434983948][/DOUBLEPOST]başka cevap verebilecek varmı ?

MineKing07

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
hayır kendi modpaketim değil mesela direwolf20 1.7.10 açıyorum açılmıyo yada technic launcherden novo agrarian skies diye bi modpackvar o açılmıyo nictech açılıyo[DOUBLEPOST=1434985302,1434983948][/DOUBLEPOST]başka cevap verebilecek varmı ?
Java sürümünün güncel ve bilgisayarının sürümünede uygun olduğunu kontrol et.Mesela 32 bit PC'in varsa 32 bit Java yükle.64 bit PC'in varsa 64 bit yükle sorun düzelmesse bilemem :)

tHeSinon

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
tm bi baham[DOUBLEPOST=1435007412,1435006059][/DOUBLEPOST]hayır hala düzelmedi

tHeSinon

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
zaten atma gibi bi düşüncem var ama çoğu dosya gidicek oyüzden atasım yok :D

Goktug14

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
zaten atma gibi bi düşüncem var ama çoğu dosya gidicek oyüzden atasım yok :D
Bence at bende diyordum dosyalar gitcek diye sonunda pcye virüs girdi attım pcye format şu an başka bir pcye bakıyor gibi hissediyorum ama önemli dosyalar varsa yedekleyebilirsin bazen format atınca açılmama sorunu düzeliyor 1.8 açılmıyordu bende 1.7.10 forgede ama format attım açılıyor şu an.

tHeSinon

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
zaten 4 ayda bir format atıyom genelde çünkü çok fazla şey indiriyom ve geçen sefer yanlış yere attım cye atıcaktım dye attım dye yedeklemiştim odsyaları hepsi gitti ama sonra file recovery ile geri aldım bi programla

MineKing07

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence at bende diyordum dosyalar gitcek diye sonunda pcye virüs girdi attım pcye format şu an başka bir pcye bakıyor gibi hissediyorum ama önemli dosyalar varsa yedekleyebilirsin bazen format atınca açılmama sorunu düzeliyor 1.8 açılmıyordu bende 1.7.10 forgede ama format attım açılıyor şu an.
Aynen bende hiçbir oyun açılmıyordu formatladım oldu bitti :D

Goktug14

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
zaten 4 ayda bir format atıyom genelde çünkü çok fazla şey indiriyom ve geçen sefer yanlış yere attım cye atıcaktım dye attım dye yedeklemiştim odsyaları hepsi gitti ama sonra file recovery ile geri aldım bi programla
Haline şükret 2 ayda pcyi mahvediyom 2 ayda bir format atıyorum :(

tHeSinon

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ben çabuk dolduruoyrum çünkü oyun deniyorum intro template falan doluyo pc virüs çok az giriyo :D ama ben windows 10u bekliyorum