Minecraft Premium Çekilişi !!!

KanKalaR312

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merahaba arkadaşlar bugün sizlerle premium çekilişi yapıyoruz.
1-Kankalar'ın oyun Günlüğü ve Kuzenler Oyun Başında kanallarına hem abone olun hem facebooktan beğenin
2-Çekiliş videosuna like atın
3-Bu videoyu paylaşın(facebook yada twiter falan)
Ad:
Facebook:(yoksa yok yazın)

NOT:Forumdan yapılan başvuralar kabul edilir.

KanKalaR312

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
abone kasmak için çekiliş yapmak yerine kaliteli video yapsanız ? :(
sende haklısın aslında zaten millet çekilişten sonra kanaldan aboneliğini çekiyo ama en azından reklam gibi oluyo insanlar kanala bakıyor beğenen kanalda kalıyor[DOUBLEPOST=1434897439,1434897369][/DOUBLEPOST]
Şunu diyeyim yanlış anlaşılma olmazsın fakat vereceğiniz minecraft'ın varsa faturasını atabilirmisiniz? yoksa boşuna kendimi yormak istemem.
faturası yok :( ama isterseniz pre hesabın videosunu çekebiliriz serverlara girip girmediği hakkında

KanKalaR312

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk maddeye abone ol diye yaamasaydın vallaha girecektim oylamaya
Çekiliş şartlarının sırasının bi önemi olduğnu düşünmüyorum
Böyle
1-Kankalar'ın oyun Günlüğü ve Kuzenler Oyun Başında kanallarına hem abone olun hem facebooktan beğenin
değilde,böyle
1-Çekiliş videosuna like atın
2-Kankalar'ın oyun Günlüğü ve Kuzenler Oyun Başında kanallarına hem abone olun hem facebooktan beğenin
böyle olsa katılıcak mıydın?

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
sende haklısın aslında zaten millet çekilişten sonra kanaldan aboneliğini çekiyo ama en azından reklam gibi oluyo insanlar kanala bakıyor beğenen kanalda kalıyor[DOUBLEPOST=1434897439,1434897369][/DOUBLEPOST]
faturası yok :( ama isterseniz pre hesabın videosunu çekebiliriz serverlara girip girmediği hakkında
ben de internetten hesap bulup çekiliş yapabilirim faturası yoksa çekilişe değmez

KeremTokgz

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çekiliş şartlarının sırasının bi önemi olduğnu düşünmüyorum
Böyle
değilde,böyle
1-Çekiliş videosuna like atın
2-Kankalar'ın oyun Günlüğü ve Kuzenler Oyun Başında kanallarına hem abone olun hem facebooktan beğenin
böyle olsa katılıcak mıydın?
Dostum bu işi abone için yaptığın açık ve NET ! daha fazla konuşmaya gerek yok he abonen 25 den 30 olduysa zaten çekilişten sonra yine 25 - 26 falan olur :)