[TANITIM] Bows+ - Artık Sizinde Değişik Yaylarınız Var !

KHobbits

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler.[DOUBLEPOST=1434885712,1434809442][/DOUBLEPOST][GÜNCEL] V'

NOT :
İstediğiniz plugini bana özelden yazarak söyleyin ki o plugini çekeyim işim yok.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
:D[DOUBLEPOST=1434898178][/DOUBLEPOST]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
:D
siteyi neden sansürleri :S işte site benim profil fotomda yazan yazı

GhosTAnqeL

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Peki trolldeki gibi oturma işlemi skriptte squarylemi oluyor
Skriptten pek anlamıyorum fakat öyle oturma işlemi Skript'den yapılabilir gibi gözüküyor.Geçen biri oturma skript istemişti ondan duymuştum.Oturmak için görünmez bir at yapılmalı ya da vagon.Bu oyuncuya otturulmalı.Fakat ok giderken her saniye koordinat alcakta vagon koycakta bilmem arguments yapacakta baya bi kastırır.

nationalelectric_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Skriptten pek anlamıyorum fakat öyle oturma işlemi Skript'den yapılabilir gibi gözüküyor.Geçen biri oturma skript istemişti ondan duymuştum.Oturmak için görünmez bir at yapılmalı ya da vagon.Bu oyuncuya otturulmalı.Fakat ok giderken her saniye koordinat alcakta vagon koycakta bilmem arguments yapacakta baya bi kastırır.
Yoo 3 kişi blokların yerini değiştirerek ilerleyen araba yapmışlar sıfır kasma
Neyse konu baltalanmasın

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Peki trolldeki gibi oturma işlemi skriptte squarylemi oluyor
Trolldeki yaya oturutmuyor versiyon 1.7 miydi 1.8 miydi kaldırdım onu her tick yaya tp liyor oyuncuyu, bu sistem bugsuz oluyor
Skript ile emin ol daha uzun ve uğraştırıcı olurdu bu plugin aslında 1.8 için ve particle sistemi de var. Particlelar skript veya skquery de yok. skrayfall lazım
Skript + skquery + skrayfall gerektiren bir şeyi kimse indirmez.

GhosTAnqeL

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Trolldeki yaya oturutmuyor versiyon 1.7 miydi 1.8 miydi kaldırdım onu her tick yaya tp liyor oyuncuyu, bu sistem bugsuz oluyor
Skript ile emin ol daha uzun ve uğraştırıcı olurdu bu plugin aslında 1.8 için ve particle sistemi de var. Particlelar skript veya skquery de yok. skrayfall lazım
Skript + skquery + skrayfall gerektiren bir şeyi kimse indirmez.
Haklısın.Skriptle tp mantığı için okun her gittiği yere koordinat alınıp tplenmesi ve özel ok yapılması gerekli.Çünkü Skript özel ok olmassa bütün attığınız oklara ışınlar.Buda tabi çok kastırır.