Skripte Basladim

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar. Yalnızca redstone ile eğlenemediğimi farkettim yeni şeyler ararken skripte başladım. Temel skriptleri yazabiliyorum işte girince mesaj gelmesi gibi. Nasıl bir yol izlemeliyim neler tavsiye edersiniz? İngilizcem iyi olduğu için kolay çözebileceğimi düşünüyorum zaten event'lar direk cümle :D İşte püf noktalarını, dikkat etmem gereken yerleri, neler yapmamam gerektiğini falan belirtirseniz sevinirim.

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
Merhabalar. Yalnızca redstone ile eğlenemediğimi farkettim yeni şeyler ararken skripte başladım. Temel skriptleri yazabiliyorum işte girince mesaj gelmesi gibi. Nasıl bir yol izlemeliyim neler tavsiye edersiniz? İngilizcem iyi olduğu için kolay çözebileceğimi düşünüyorum zaten event'lar direk cümle :D İşte püf noktalarını, dikkat etmem gereken yerleri, neler yapmamam gerektiğini falan belirtirseniz sevinirim.
Aç bi test serveri içine skripti ve tüm addonlari at flat bi map aç sonra başla düşünmeye nasil yaparim diye asla sıkılmaman gerekli kahve iyi gidiyor gece calisirken,zaten sıkılacagını sanmiyorum redstone ile ilgilendiğin icin.

Hedefini belirle ne yapicaksan
sonra onunla ilgili evente bak
ben bu şekilde gelistim test serverinde aklima gelen herşeyi yaptim.
Skripti en iyi öğrenme tekniği dene-yanıl'dır.
Bu öğrenme sürecinde en iyi arkadaşların Dokümanlar ve Error mesajları olacaktır.
Başarılar.. :)

Sezdolonoid400

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Araştırma yapmayı sakın ihmal etme, zaten başka türlü pek bir şey öğrenemezsin. Kişilerin isteklerine ve o isteklerin cevaplarına bak, ingilizcen iyiyse sistemin nasıl çalıştığını kavramaya çalış. Skript uzmanlarına sorular sormayı unutma. Ben böyle yapıyorum :p

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
Araştırma yapmayı sakın ihlal etme, zaten başka türlü pek bir şey öğrenemezsin. Kişilerin isteklerine ve o isteklerin cevaplarına bak, ingilizcen iyiyse sistemin nasıl çalıştığını kavramaya çalış. Skript uzmanlarına sorular sormayı unutma. Ben böyle yapıyorum [emoji14]
*ihmal

kesin otomatik duzeltmedir nefret ediyorum bendede oluyor

Darkless05

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sanırım C# bilgin var (konumda yazmıştın) neden javaya başlamadın? Skript ile de minecraftta çok şey yapılabiliyor; fakat javanın sadece minecraft içi değil daha başka alanlardada işe yarar olması daha iyi (bence).

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sanırım C# bilgin var (konumda yazmıştın) neden javaya başlamadın? Skript ile de minecraftta çok şey yapılabiliyor; fakat javanın sadece minecraft içi değil daha başka alanlardada işe yarar olması daha iyi (bence).
Evet var da önce skriptle başlayıp sonra geçmek istedim. Plugini derlemek falan zor olduğu için ileride geçeceğim.

GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Darkless05

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet var da önce skriptle başlayıp sonra geçmek istedim. Plugini derlemek falan zor olduğu için ileride geçeceğim.

GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bende öyle yaptım aslında ama benim öyle yapma sebebim o zamana kadar sadece html kodlarına bakmamdı. (Ama sadece bakmam yani kodlama girişimleri falan değil)

S

Switcher

Ziyaretçi
Bende skript yazıyorum sonra dedim plugine geçiyim bi tutorial izledim sonra skripte kalmayı tercih ettim.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Google'dan araştırma yapmak için şunu kullanmanız önerilir:
site:Dev.bukkit.org skript <istenilen şey>
Link olarak istiyorsan:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

ve şu site: skunity.com