Kanalım için intro

Skyles

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar Evde Bilgi adlı youtube kanalım için ücretsiz intro yapabilecek varsa öm'den veya bu konu altından mesaj atabilir.

Şimdiden teşekkürler.

Kanalım:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Fbsinand

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş Yapabilirim Ancak Benim Kârım Ne Olacak ?
Benimde Youtube Kanalım Var /
\ Bi Reklam Falan Mı Yapacaksın ?

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sakın bir intro için para verme en acemi biri bile hazır templatelerden intro yapabilir

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
After Effects ile youtube'den bulduğun hazır 3D intro projelerini indirip kolayca hazırlayabilirsin. Adamlar tonlarca tutorial videosu koymuş. İndiriyosun atıyosun projeyi yazıyı değiştirip kaydediyosun bu kadar basit.
After Effects Intro Template yazarak youtube'de aratabilirsin hazır projeleri.

veya After Effects kullanmak istemiyosan daha basit Camtasia Studio 8 için hazır videolar var yazıyı ekliyosun bitiyo başka bir şey yapmıyosun basit yani.
Ayrıca bu program iyidir videolarını falan bunla düzenleyebilirsin çok işine yarar.

Fbsinand

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş
Her Hangi Birinden Bi İntro Seç Bana Linkini ve Sayısını Söyle Ben İndereyim Yapayım Bide Yazacak Yazı Evde Bilgi İse Sadece "Name" yada "TEXT" Yazanları Söyleme Onlar Olmaz

Skyles

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
After Effects ile youtube'den bulduğun hazır 3D intro projelerini indirip kolayca hazırlayabilirsin. Adamlar tonlarca tutorial videosu koymuş. İndiriyosun atıyosun projeyi yazıyı değiştirip kaydediyosun bu kadar basit.
After Effects Intro Template yazarak youtube'de aratabilirsin hazır projeleri.

veya After Effects kullanmak istemiyosan daha basit Camtasia Studio 8 için hazır videolar var yazıyı ekliyosun bitiyo başka bir şey yapmıyosun basit yani.
Ayrıca bu program iyidir videolarını falan bunla düzenleyebilirsin çok işine yarar.
Dediğini biliyorum şu an öyle zaten ama ben kendime özgü istiyorum.
Kardeş
Her Hangi Birinden Bi İntro Seç Bana Linkini ve Sayısını Söyle Ben İndereyim Yapayım Bide Yazacak Yazı Evde Bilgi İse Sadece "Name" yada "TEXT" Yazanları Söyleme Onlar Olmaz
Hazır istemiyordum dostum

Skyles

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

Fbsinand

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Baktım dostum oraya ama çoğu paralı ücretsiz olanlarda çok az ve kötü.

Kendiniz yapabilseydiniz çok iyi olurdu.
Kardeşim Benim Kanala Gir
Minecraft - Survivor Part 1 (Yeni Minecraft introsu)'n a Gel (İlk Yerdeki İntro Değil) Ondan Sonra İntroya Bak Onu Ben Yaptım