Minecraft 1.8

duhan2829

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1.8 e forge yükledim içine mod atınca oyunu açıyorum adımı yazıp minecraft 1.8 forge release yi seçip oyuna giriyorum ancak ekran beyaz olup kalıyor meta inf de sildim başka ne yapıcam :(

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
forge installer indir files.minecraftforge.net ten otomatik kur meta inf ile uğraşmaya gerek yok

duhan2829

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar minecrafta forge attım 1.8 e fakat modlar java olarak iniyor bu modları java olarakmı atayım yoksa winrara çevirip öylemi atayım şuana kadar ikisindende sonuç alamadım :D

duhan2829

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hocam sorun o değil şimdi çözdüm sorunu 1.8 e treecapitator modunu atınca minecraft açılmıyor ekran beyaz oluyor treecapitatoru silince açılıyor üstelik içinde damage indicator modu var onuda aynı şekilde kurdum o çalışıyor ama treecapitator çalışmıyor 1.8 de çalışan treecapitator modu varsa bildiğin atar mısın?

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam sorun o değil şimdi çözdüm sorunu 1.8 e treecapitator modunu atınca minecraft açılmıyor ekran beyaz oluyor treecapitatoru silince açılıyor üstelik içinde damage indicator modu var onuda aynı şekilde kurdum o çalışıyor ama treecapitator çalışmıyor 1.8 de çalışan treecapitator modu varsa bildiğin atar mısın?
Benin modlar ile alakam yok.Üzgünüm.

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Bilemiyrum ama LiteLoader 1.8 kullanmayı dene forge da içeriyor liteloader modlarını da

duhan2829

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
En iyisi ben 1.7.10 a geçeyim :D forge yükleyip birde onu deneyeyim :D

+EDİT = 1.7.10 da da denedim çalışmadı bu salak modu herhangi bir sürümde çalıştırabilen bir KAHRAMAN varsa söylesinde onuda denicem :D

Son düzenleme: