LagaDissAtanİnsan
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Forge Mi ? Optifine Forge Olmadan Da Kuruluyor Diye Biliyorum ?Forge kullanmak zorunda kalıyorsun.Forge'da fps düşme sebebidir.
Forge Mi ? Optifine Forge Olmadan Da Kuruluyor Diye Biliyorum ?Forge kullanmak zorunda kalıyorsun.Forge'da fps düşme sebebidir.
Sanmıyorum ama 1.8 güncellemesi ile öyle olmuş olabilir.Forge Mi ? Optifine Forge Olmadan Da Kuruluyor Diye Biliyorum ?
Forge dahi bu tür şeyler modlar,versiyon ekleme gibi şeyler.Minecraft'ın launcher'ına versiyon yüklediğimizde o versiyon ile girersek fps düşüşü yaşanmaktadır.Bir Bak Derim
Ayar Düşürmek O FPS Düşüşünü Kapatır.Daha Fazla Tartışmak İstiyorsan Özele Gel Orda Tartışalım Burda Boş Yere Mesaj Falan YazmayalımForge dahi bu tür şeyler modlar,versiyon ekleme gibi şeyler.Minecraft'ın launcher'ına versiyon yüklediğimizde o versiyon ile girersek fps düşüşü yaşanmaktadır.
Tamam geliyorum.Ayar Düşürmek O FPS Düşüşünü Kapatır.Daha Fazla Tartışmak İstiyorsan Özele Gel Orda Tartışalım Burda Boş Yere Mesaj Falan Yazmayalım
Tamam geliyorum.Ayar Düşürmek O FPS Düşüşünü Kapatır.Daha Fazla Tartışmak İstiyorsan Özele Gel Orda Tartışalım Burda Boş Yere Mesaj Falan Yazmayalım
TeşekkürlerNormalde hiç bilmeyen kalmamıştır ama ilk kez forumda resimli anlatımı yapıldığından hoşuma gitti.
Yararlı +1
![]()
Gif'in telif haklarını sana verebilirim istersen B)Tamam geliyorum.
TeşekkürlerBu arada gifi beğendim
![]()
FPS sınırı koymuş olabilirsin.Arkadaşlar bende şöyle bir sorun var ben minecraft a ram veriyorum video ayarların düşürüyorum optifine yüklüyorum fps yine aynı 20 fps de kalıyor bunları yapsamda yapmasamda hp aynı 20 fps ! Bilen varsa söyleyebilirmi ?!?!?!?!?!