Gece Sohbeti Denemesi - Müzik Paylaşımı

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Evet,elbette.
Dur biraz.
Hayır.
1 kişi bile olsa o kişdir ve kişilerin gruplaşmasının kişisel açıdan bakıp da gruba katılırsan ve grubun içindeki üyelerden 1 tanesi bile olabilirsen ve 1 kişilik grup kurup takılırsan Asosyal olmuyorsun yavrucum :)
Alakası yok. Her şeyden önce sen Asosyal ile Anti-Sosyal arasındaki farkı bile kavrayamamışsın.

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Hop portakal orda kal birader.Burası müzik ve benzeri şey paylaşım konusu.Burda bu konuları tartışmayalım.
Gece SOHBETİ Denemesi başlığı altındayız. Müzik paylaşmak da serbest yazıyor konu açıklamasında. Yani dolaylı yoldan öyle. Asıl amacı konuşmak. Ben de bunu yapıyorum yani bana "Orda kal" diyemezsin. *Nailed it*

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Gece SOHBETİ Denemesi başlığı altındayız. Müzik paylaşmak da serbest yazıyor konu açıklamasında. Yani dolaylı yoldan öyle. Asıl amacı konuşmak. Ben de bunu yapıyorum yani bana "Orda kal" diyemezsin. *Nailed it*
Adama orda farkı bile kavrayamamışsın derken hakaret etmiş oluyorsun.Farkı kavrayamamışsın deseydin hakaret olmazdı ama o bile kelimesi hakaret anlamına götürüyor.Bu yüzden laflarına dikkat et en küçük harf bile tüm cümlenin anlamını bozarak hakaret katabilir.

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adama orda farkı bile kavrayamamışsın derken hakaret etmiş oluyorsun.Farkı kavrayamamışsın deseydin hakaret olmazdı ama o bile kelimesi hakaret anlamına götürüyor.Bu yüzden laflarına dikkat et en küçük harf bile tüm cümlenin anlamını bozarak hakaret katabilir.
Boş ver ya geç :)
Benim için sorun yok yani ben bu tür şeyleri umursamam.

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Anti-sosyal sosyalliğe karşı olan birisidir.
Asosyal ise kendi halinde benim gibi huzurlu mutlu (değişik tipli) insanlardır.
Süpersin süper.

Hmm. Haklısın, özür dilerim.
Boş ver ya geç :)
Benim için sorun yok yani ben bu tür şeyleri umursamam.
Az önce MineBine'ın "Sözde laf atma arayışlarına" tutulup "Hmm peki" diye geçen adamsın, çelik sinirlere sahip herhalde :S[DOUBLEPOST=1435139788,1435139720][/DOUBLEPOST]
Zaten yaşı küçük bir arkadaş diye biliyorum üstünüze alınmayın.
Oo. Yaşla baş ölçen biri daha. Nays.

Mr.Papyon

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Süpersin süper.

Hmm. Haklısın, özür dilerim.

Az önce MineBine'ın "Sözde laf atma arayışlarına" tutulup "Hmm peki" diye geçen adamsın, çelik sinirlere sahip herhalde :S[DOUBLEPOST=1435139788,1435139720][/DOUBLEPOST]
Oo. Yaşla baş ölçen biri daha. Nays.
Sen yaşına göre olgunsun.Arkadaşlara pek üstlerine alınmayın demek istedim.[DOUBLEPOST=1435139877][/DOUBLEPOST]
Sen yaşına göre olgunsun.Arkadaşlara pek üstlerine alınmayın demek istedim.
Yanlış anlaşıldıysam kusura bakma.

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
AC/DC dinleyince insan kendini buluyor.Ben her zaman dinlerim,dinleyince insan hiçbir şeyi umursamıyor.Canınızı sıkan şeyler olursa dinleyin.

Hannabell

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Konu müziği baya aşmış ama olsun, bu sese değer..
Hee bu arada klibi izlemeyin, sakıncalı ੧| ” ◔ Ĺ̯ ◔ ” |و