Hannabell
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Aynen, o da süper ama burn to die da hoşuma gidiyo benim (゜-゜). Alın onları da atayım.Bu şarkıyı pek beğenmedim ben.Bu kadının en kötü şarkısı diyebiliriz.Ama sahur time sadness harikaydı![]()
Aynen, o da süper ama burn to die da hoşuma gidiyo benim (゜-゜). Alın onları da atayım.Bu şarkıyı pek beğenmedim ben.Bu kadının en kötü şarkısı diyebiliriz.Ama sahur time sadness harikaydı![]()
O kadını Esra Erol'a benzetiyorum.Aynen, o da süper ama burn to die da hoşuma gidiyo benim (゜-゜). Alın onları da atayım.
Allah iyiliğini versin .sForumun en güzel sayfası bu oldu diyebiliriz.Ramazan boyunca değil.Forum kapanana kadar ayakta tutalım.[DOUBLEPOST=1435141403,1435141251][/DOUBLEPOST]Buraya @CrossBowerMan arkadaşımızı davet ediyorum.Buyur gelsin.[DOUBLEPOST=1435141719][/DOUBLEPOST]
O kadını Esra Erol'a benzetiyorum.
Can sıkıntısı işte.Yalnız yeni farkettim de bütün konuşmayı İnanılmaz almış götürüyor 10 sayfadır O_o
BurnerTroll'ün konusunu devam ettirmek hoş oluyor, devam et.Can sıkıntısı işte.
BurnerTroll'ün konusunu devam ettirmek hoş oluyor, devam et.
Hop portakal orda kal birader.Burası müzik ve benzeri şey paylaşım konusu.Burda bu konuları tartışmayalım.
Teşekkürler. B)
[DOUBLEPOST=1435151287,1435150885][/DOUBLEPOST]
Sohbet konusu aynı zamanda, konuşulabilir sakıncası yok. Hatta faydası var, canlı bir ortam oluyor.
Ay yerim beni de korurmuş <3[DOUBLEPOST=1435151287,1435150885][/DOUBLEPOST]
Yanlış anlaşılsaydı kavgaya dönüşebilir bir yorumdu.Ben biliyorum @muhammed1841 kötü anlamda demedi ama işi güvene aldım,böyle bir konunun mahfedilmesini istemem.Ayrıca evet her türlü paylaşım konusu iyi fikir @BurnerTroll bu konuyu açmak iyi fikirdi.[DOUBLEPOST=1435151630][/DOUBLEPOST]
Same here, Gremory B)Teşekkürler. B)
[DOUBLEPOST=1435151287,1435150885][/DOUBLEPOST]![]()
Sohbet konusu aynı zamanda, konuşulabilir sakıncası yok. Hatta faydası var, canlı bir ortam oluyor.
Ay yerim beni de korurmuş <3
Same here, Gremory B)
Kendimden 3 yaş küçük birinden bu sözü duymak biraz rahatsız etti beni.Ay yerim beni de korurmuş <3
Okay, sounds weird thoughB)Better call him "Greg". B)
Bu forumda yaş çetelesi 9'un altında olabilir ama aynı konu başlığı altında iki kere yaş ayrımı yiyince cidden canım sıkılıyor. Ben arkadaşça yaklaşmak için öyle yazmıştım ama istersen kaldırayım?Kendimden 3 yaş küçük birinden bu sözü duymak biraz rahatsız etti beni.
Sorun değil zaten ben ayrımcılığa karşıyım.Küçümsermiş gibi yazmışsın tepkim bu yüzden.(mesaj değiştirildi)Okay, sounds weird thoughB)
Bu forumda yaş çetelesi 9'un altında olabilir ama aynı konu başlığı altında iki kere yaş ayrımı yiyince cidden canım sıkılıyor. Ben arkadaşça yaklaşmak için öyle yazmıştım ama istersen kaldırayım?