Texture pack İnceleme Mapi İsteği ?

KaptanHero

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar merhaba ben bir pvp ye dayalı texture packi incelemek istiyordum buyüzden inceleme mapi lazımdı ? vdieolarda gezinirken bu videoda bir texture pack inceleme mapi var. diğer videolardada aynı bu inceleme mapinide görmüştüm. araştırdım ama bulamadım bilen veya bulabilen varsa bana linkini atabilirmi ?

Video:

GhosTAnqeL

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunun için konu açılır mı adamım ? Adam orda diyor zaten Gothic Texture Pack diye
Hayır anlamadın sen önyargı yapma hemen.İyice oku.Diyor ki ; Texture pack tanıtım videosu çekeceğim map verin.Hani olur ya bütün itemler falan olur eşya çerçevesinde onu soruyor.

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hayır anlamadın sen önyargı yapma hemen.İyice oku.Diyor ki ; Texture pack tanıtım videosu çekeceğim map verin.Hani olur ya bütün itemler falan olur eşya çerçevesinde onu soruyor.
Yinede yorumu değiştirmeyeceğim.Arayıp bulsun buraya yazacağına.Aramış ama biraz daha arasaydı bulabilirdi

KaptanHero

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bunun için konu açılır mı adamım ? Adam orda diyor zaten Gothic Texture Pack diye
texture packleri incelemek için map istiyom. texture packi değil.
[DOUBLEPOST=1435171428,1435171385][/DOUBLEPOST]Bulamadımki. yazdım zaten.[DOUBLEPOST=1435171505][/DOUBLEPOST]zaten çok aradım hertürlü kelimeler:

PVP Texture Review Map
Texture Pack Review Map.
Resource Pack Review Map

Texture Pack+Map.[DOUBLEPOST=1435173221][/DOUBLEPOST]Sonunda buldum bir kanalın mapıymiş hiçbir sitede paylaşmamış bulabildim :D