Skript hakkında yardım!

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Skript plugine göre yapılması daha kolay ve zevklidir , ingilizcesi iyi olan ve minecraft bilen birisi skript yapabilir. Skript komut bloğuna göre daha iyidir. Hem fazla lag yapmaz ve yer kaplamaz(komut bloğuna göre) , ayrıca komut bloklarıyla oyuncunun hangi komutu yazdığını tahmin edemezsin
hangisinin zevkli olduğu değişir bana göre plugin daha zor olduğu için daha zevkli ?

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer herhangi bir kodlama bilgisi biliyor isen (ör:html,c#) direk Java'ya geçebilirsin ve Java diğer kodlama dillerine çok benziyor.
Java öğrenmek istemiyorum sadece plugin kodlamak istiyorum diyorsan da;
Java ile biraz kaynaş sonra bukkit kütüphanesini öğren.
Fakat herhangi bir kodlama bilgisi bilmiyor isen ;
Skript ile başlamanı tavsiye ederim.
[DOUBLEPOST=1435234876,1435234841][/DOUBLEPOST]
hangisinin zevkli olduğu değişir bana göre plugin daha zor olduğu için daha zevkli ?
Biz zoru seviyormuşuz demek ki :D

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer doğru anlamışsam skript denilen şey yine komut gerçekleştiriyor. Tek farkı daha kapsamlı ve bloğa ihtiyaç duymaması?

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
Eğer doğru anlamışsam skript denilen şey yine komut gerçekleştiriyor. Tek farkı daha kapsamlı ve bloğa ihtiyaç duymaması?
komut ile kisitlanamaz'dan ne anliyosun
java kadar kapsamli olmasa da javada yaptigin çoğu şeyi yapabilirsin.tabi komplex düşünebilme yetin varsa.

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
komut ile kisitlanamaz'dan ne anliyosun
java kadar kapsamli olmasa da javada yaptigin çoğu şeyi yapabilirsin.tabi komplex düşünebilme yetin varsa.
Dostum komut derken kast ettiğim minecraft komutları değil herhangi bir komut :(. Burda demek istediğim sonuçta yine klavye ile yazıyorsun ve bunları gerçekleştiriyor fakat minecraft komutları kadar kısıtlı değil daha kapsamlı.