Bir FNAF Vakası... | Purple Guy ve The Puppet Kimdir ?

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
1-Ne test etmesi yaw?
2-Cinayeti springtrap değil golden freddy kostümlü biri işledi
3-Purple guy kesinlikle ölüyor
Her yönden çürütülebilen bir teori
Senin bu cevaplarını da 2 saniye de çürütiyim mi ?
1- Test ediyor işte ? Adama ses kaydı hazırlıyor sonra nasıl olmuş diye test ediyor gayet normal.
2- Minigame'e dikkatli bak sadece yaralanıyor.
3- Cinayeti SpringTrap işliyor tonlarca kanıtım var.

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
1. ye bir şey diyemem . 2. saçmalık . Onun hakkında oyunda hiçbir şey yok . Altın kostüm diyorlar . Golden freddy demiyorlar . 3. oyun açıkça 1'den sonra geçiyor .
Cinayet Golden Freddy ile yapılıyor. O kostümün içine girip çocukları kendisinin bir animatronikmiş gibi hissetmesini istiyor. Ve tabii ki de sonrada öldürmek. Ölüm olayı ise SpringTrap in içinde gerçekleşti...

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Springtrap 1 oyundaki yerde
E kardeşim spring trap ölmedi ki . Kostümün içine purple guy girdi :(.[DOUBLEPOST=1435273209,1435273174][/DOUBLEPOST]
Cinayet Golden Freddy ile yapılıyor. O kostümün içine girip çocukları kendisinin bir animatronikmiş gibi hissetmesini istiyor. Ve tabii ki de sonrada öldürmek. Ölüm olayı ise SpringTrap in içinde gerçekleşti...
Kanıt nedir . Altın kostümün spring trapın içinde gerçekleşmediğine dair .

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Senin bu cevaplarını da 2 saniye de çürütiyim mi ?
1- Test ediyor işte ? Adama ses kaydı hazırlıyor sonra nasıl olmuş diye test ediyor gayet normal.
2- Minigame'e dikkatli bak sadece yaralanıyor.
3- Cinayeti SpringTrap işliyor tonlarca kanıtım var.
1-Test ettiğini nerden çikardın? Test ederken niye işimizi yapıyoruz?
2-Ölüyor o kadar kaç çıktı ölsün bi zahmet
3-Ne kanıtıymış o?

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Allah aşkına burda ilk yazılan detaysız karman çorman hikayeyi bize anlatmayın. Gidin biraz araştırın. Biz bunlar için saat 8 den 12 ye kdar kafa yorduk. Öyle 1 cümle okumaklan olmuyor.

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Allah aşkına burda ilk yazılan detaysız karman çorman hikayeyi bize anlatmayın. Gidin biraz araştırın. Biz bunlar için saat 8 den 12 ye kdar kafa yorduk. Öyle 1 cümle okumaklan olmuyor.
Ne? 1 metinmi?! Ben... Bu... Oyunu... Trailer... İ... Çıktığından... Beri... Takip... Ediyorum... Gidip te salak gibi neden kafadan atayim? (Tartışma başlatmak istemiyorum. Zaten hiç kimsenin elinde kesin bir bilgi yok...)[DOUBLEPOST=1435273526,1435273384][/DOUBLEPOST]
E tamam da . Cinayet o olaydan önce :( .
Hee... Sen cinayeti diyorsun. Cinayet dediğim gibi, çocukları kandırarak gerçekleşti. Ve hiç kimse bilmeden gizli bir şekilde öldürüldü. Bu yüzden FNaF 1 deki gazetede "5 çocuk kayıp" yazıyor... (Dediğim gibi, ben hala cinayet için Purple Guy in Golden Freddy i kullandığını savunuyorum...)

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
1-Test ettiğini nerden çikardın? Test ederken niye işimizi yapıyoruz?
2-Ölüyor o kadar kaç çıktı ölsün bi zahmet
3-Ne kanıtıymış o?
1- Abicim bilmeden konuşma. Test ederken animatronikler çıldırırsa sen görevini yapmaz mısın ?
2- Senin bir yerin kesilince ve kanıyınca ölüyor musun direk ?
3- "Devam edelim. 2.oyunun son gecesi Phone Guy arkadaki "altın" rengindeki bir kostümün çalındığından bahsediyor. Ancak sesi çok korkak geliyor. Kendi
suçunu örtmek istiyen biri gibi" Ve Purple Guy, Phone Guy'sa, Purple Guy'da SpringTrap'ın içindeyse bu bahsettikleri kesinlikle st.

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne? 1 metinmi?! Ben... Bu... Oyunu... Trailer... İ... Çıktığından... Beri... Takip... Ediyorum... Gidip te salak gibi neden kafadan atayim? (Tartışma başlatmak istemiyorum. Zaten hiç kimsenin elinde kesin bir bilgi yok...)[DOUBLEPOST=1435273526,1435273384][/DOUBLEPOST]
Hee... Sen cinayeti diyorsun. Cinayet dediğim gibi, çocukları kandırarak gerçekleşti. Ve hiç kimse bilmeden gizli bir şekilde öldürüldü. Bu yüzden FNaF 1 deki gazetede "5 çocuk kayıp" yazıyor... (Dediğim gibi, ben hala cinayet için Purple Guy in Golden Freddy i kullandığını savunuyorum...)
Bende yayınlandıktan 1 ay sonra ögrendim oyunu :(

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ama ne ile ? Spring trap'te Golden freddy'de altın sarısı . Kanıt yok . Bilmiyoruz tam anlamıyla kimin olduğunu .

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
1- Abicim bilmeden konuşma. Test ederken animatronikler çıldırırsa sen görevini yapmaz mısın ?
2- Senin bir yerin kesilince ve kanıyınca ölüyor musun direk ?
3- "Devam edelim. 2.oyunun son gecesi Phone Guy arkadaki "altın" rengindeki bir kostümün çalındığından bahsediyor. Ancak sesi çok korkak geliyor. Kendi
suçunu örtmek istiyen biri gibi" Ve Purple Guy, Phone Guy'sa, Purple Guy'da SpringTrap'ın içindeyse bu bahsettikleri kesinlikle st.
1-Neden gece ve o restoranda testediyor biraz mantık yani
2-Kan kaybından ölür
3-Golden freddy de olabilir kesin bilgi yok