Blok Dayanıklılığı Plugini vs. Plugin Önerileri

Belo213

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben kuzenlerimle bir survival server kuracağım biraz gerçekçi olması için blokların dayanıklılığını artırmak istiyorum. Mesela kazmayla taşlar 1 saniyede kırılıyorsa ben 5 saniyede kırılmasını istiyorum. Yani tüm bloklar 5 kat daha dayanıklı olsun. Ayrıca doğal taşlar yine birkaç kat daha yavaş kırılırken bizim kendi koyduğumuz nesneler ondan da yavaş kırılsın. Mesela Yeni ayarımızla kazmayla 5 saniyede kırdığımız taşı tekrardan kırık taş olarak yere koyduğumuzda onun kırılması çok daha zor olmalı (İnşa ettiğimiz evlerin gerçekçi bir şekilde dayanıklı olması)

Ayrıca zamanın hızınında yavaşlaması iyi olur (Gündüzler ve geceler daha uzun sürecek).

Eğer mümkünse gerçekçi fizik kuralları plugini olmalı. Örneğin blokların yer çekimi ile yere düşmesi (Binalarda belirli aralıklarla kolon kullanılması gerekmesi ile ilgili bir plugin istiyorum)

Böyle pluginler yapılabilir mi veya hazırda var mı açıkçası ben bulamadım. Yardım edeceklere şimdiden teşekkürler.

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Blok dayanıklılığı animasyon olarak yapılamaz tahminen, ve söylediklerinin çoğu anca parayla yaparlar dedirtecek türden :(

Belo213

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Animasyon olarak istemiyoruz, sadece bloklar normalden daha zor kırılsın. Mesela Obsidian nasıl diğer bloklardan daha yavaş kırılıyorsa, blokların kırılma süresini ayarlayabileceğim bir plugin düşünüyorum.

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Mesela bir taş var, 5 kez kırıldığında yok olabilir, ancak öyle yapılır sanırım.

Belo213

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Spigot diye bir yer bulduk, blok dayanıklılığı ile ilgili bir plugin de bulduk orada sanırım. Plugin'i henüz çalıştıramadık, sabah bakacağız.
Sizin bununla ilgili bir bilginiz var mı acaba, Spigot ile ilgili?

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Günü yavaşlatıp hızlandırmak için plugin var link hatırlamıyorum ama daha önce denemiştim çalışıyor youtube da ara tğrkçe tanıtımı bile var
ayrıca kolondan emin değilim ama sanırım o da vardı

Belo213

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Efekti uyguladık, çok güzel oldu. Ama üzerimizden çıkan baloncukları nasıl engelleriz? Yandaki madenci yorgunluğu yazısı da olmasa iyi olur.

Ayrıca kendi koyduğumuz bloklar daha da zor kırılsaydı iyi olurdu. Acaba effekt üzerinden işleyen her blok için efekt gücü farklı olan plugin var mıdır? :)

Düzenleme:
Bir de arkadaşlar bu efekti otomatik olarak servere her oyuncu girdiğinde nasıl uygulatabiliriz?
Komut şu; /effect @a 4 999999 1
Bunu command bloğa yazdık, ama ya redstone devresi ile birkaç saniyede bir hep bu komutu uygulayacağız (ama log dolup taşıyor.) Ya da servere bir oyuncu giriş yaptığında otomatik bu komut uygulanacak.

Ama en önemlisi, üzerimizden çıkan balonları nasıl yok edeceğiz?... :)

Son düzenleme:

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Sadece blok kirarken o efekti vermesini sağla envanterdede goremezler
Her blok için gücü farklı plugin kodlayabilirim paralı

Belo213

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sadece blok kirarken o efekti vermesini sağla envanterdede goremezler
Her blok için gücü farklı plugin kodlayabilirim paralı
Sadece blok kırarken nasıl sağlayabilirim efekti, her oyuncu için?

Ha, bir de yavaşlık efekti kullanıyorum. Daha yavaş yürüme ve koşma için. Tabii bunda da baloncuk çıkıyor.