Belo213
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar ben kuzenlerimle bir survival server kuracağım biraz gerçekçi olması için blokların dayanıklılığını artırmak istiyorum. Mesela kazmayla taşlar 1 saniyede kırılıyorsa ben 5 saniyede kırılmasını istiyorum. Yani tüm bloklar 5 kat daha dayanıklı olsun. Ayrıca doğal taşlar yine birkaç kat daha yavaş kırılırken bizim kendi koyduğumuz nesneler ondan da yavaş kırılsın. Mesela Yeni ayarımızla kazmayla 5 saniyede kırdığımız taşı tekrardan kırık taş olarak yere koyduğumuzda onun kırılması çok daha zor olmalı (İnşa ettiğimiz evlerin gerçekçi bir şekilde dayanıklı olması)
Ayrıca zamanın hızınında yavaşlaması iyi olur (Gündüzler ve geceler daha uzun sürecek).
Eğer mümkünse gerçekçi fizik kuralları plugini olmalı. Örneğin blokların yer çekimi ile yere düşmesi (Binalarda belirli aralıklarla kolon kullanılması gerekmesi ile ilgili bir plugin istiyorum)
Böyle pluginler yapılabilir mi veya hazırda var mı açıkçası ben bulamadım. Yardım edeceklere şimdiden teşekkürler.
Ayrıca zamanın hızınında yavaşlaması iyi olur (Gündüzler ve geceler daha uzun sürecek).
Eğer mümkünse gerçekçi fizik kuralları plugini olmalı. Örneğin blokların yer çekimi ile yere düşmesi (Binalarda belirli aralıklarla kolon kullanılması gerekmesi ile ilgili bir plugin istiyorum)
Böyle pluginler yapılabilir mi veya hazırda var mı açıkçası ben bulamadım. Yardım edeceklere şimdiden teşekkürler.