Bir FNAF Vakası... | Purple Guy ve The Puppet Kimdir ?

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
1- Abicim bilmeden konuşma. Test ederken animatronikler çıldırırsa sen görevini yapmaz mısın ?
2- Senin bir yerin kesilince ve kanıyınca ölüyor musun direk ?
3- "Devam edelim. 2.oyunun son gecesi Phone Guy arkadaki "altın" rengindeki bir kostümün çalındığından bahsediyor. Ancak sesi çok korkak geliyor. Kendi
suçunu örtmek istiyen biri gibi" Ve Purple Guy, Phone Guy'sa, Purple Guy'da SpringTrap'ın içindeyse bu bahsettikleri kesinlikle st.
Bence suçu örtmeye çalışmıyor. Çünkü o gece sanırsam 6. Gece idi. O gecede ise phone guy oranın çoktan kapatıldığını söylüyor. Bir sebep olmalı... Sebep? tabii ki de ölü/kayıp çocuklar. Bu olaydan önce o giysinin kaybolması o adamda büyük bir tedirginlik oluşturmuştur...

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
1-Neden gece ve o restoranda testediyor biraz mantık yani
2-Kan kaybından ölür
3-Golden freddy de olabilir kesin bilgi yok
Bu oyun hakkında kaç kelime okudunuz ? Hiç okumadığınız belli de. Yazımın sonuna kadar bile okumaya üşenmişsiniz siz. Veya okumuşsunuz beyniniz yanmış.

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Mike Purple Guy değil. Purple Guy, Phone Guy'ın kendisi. Senin de dediğin gibi purple guy, Springtrap'ı giyen kişi ile aynı. 1. oyunda Phone Guy*Artık Phone diyeceğim* Bütün bu seslerin kayıt olduğunu kendi söylüyor en başta. "Freddys'in Yaz Nobeti Tanıtım Kayıtlarına hoşgeldiniz" buna benzer bir şeyi oyunun başlarında söylüyor. Yani büyün hepsi kayıt. Demek ki 1. oyun 2 ve 3.'den sonra geçiyor, yani 2 ve 3. oyun geçmişi anlatıyor. Demek oluyor ki 1. oyun rüya değil.
Foxy Favorisi hakkında bir bilgim yok.
Neyse, devam edelim. 3. Oyunda (1 ya da 2 de olabilir, hatırlamıyorum) "Bundan sonra seni aramayabilirim" diyor ve bir gürültü ile *Tam olarak hatırlamıyorum yine, gürültü olmayabilir* telefon kapanıyor. Bunun zaman kronolojisi(Linki vereceğim)'ne bakarsak olay Springtrap'ın içine sıkıştığı günün ta kendisine denk geliyor, yani Phone Guy o sırada Springtrap için den arama yapıyor! Gürültü ise SpringTrap'ın kendisinden geliyor, konuşurken içinde vücudunu hareket ettirmek (Nefes almak, vb) zorunda kalıyor ve bu Springtrap'ı daha da zorluyor. Kısaca Phone Guy= Springtrap'taki kişi= Purple Guy!
Bunların hepsini birkaç partlık bir videoda daha mantıklı açıklama ve kronoloji ile bulabilirsiniz, gördüğüm en iyi-mantıklı teori.
*1. part*

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence suçu örtmeye çalışmıyor. Çünkü o gece sanırsam 6. Gece idi. O gecede ise phone guy oranın çoktan kapatıldığını söylüyor. Bir sebep olmalı... Sebep? tabii ki de ölü/kayıp çocuklar. Bu olaydan önce o giysinin kaybolması o adamda büyük bir tedirginlik oluşturmuştur...
Phone Guy işte Purple Guy anlamıyor musunuz ?[DOUBLEPOST=1435274376,1435274282][/DOUBLEPOST]
Mike Purple Guy değil. Purple Guy, Phone Guy'ın kendisi. Senin de dediğin gibi purple guy, Springtrap'ı giyen kişi ile aynı. 1. oyunda Phone Guy*Artık Phone diyeceğim* Bütün bu seslerin kayıt olduğunu kendi söylüyor en başta. "Freddys'in Yaz Nobeti Tanıtım Kayıtlarına hoşgeldiniz" buna benzer bir şeyi oyunun başlarında söylüyor. Yani büyün hepsi kayıt. Demek ki 1. oyun 2 ve 3.'den sonra geçiyor, yani 2 ve 3. oyun geçmişi anlatıyor. Demek oluyor ki 1. oyun rüya değil.
Foxy Favorisi hakkında bir bilgim yok.
Neyse, devam edelim. 3. Oyunda (1 ya da 2 de olabilir, hatırlamıyorum) "Bundan sonra seni aramayabilirim" diyor ve bir gürültü ile *Tam olarak hatırlamıyorum yine, gürültü olmayabilir* telefon kapanıyor. Bunun zaman kronolojisi(Linki vereceğim)'ne bakarsak olay Springtrap'ın içine sıkıştığı günün ta kendisine denk geliyor, yani Phone Guy o sırada Springtrap için den arama yapıyor! Gürültü ise SpringTrap'ın kendisinden geliyor, konuşurken içinde vücudunu hareket ettirmek (Nefes almak, vb) zorunda kalıyor ve bu Springtrap'ı daha da zorluyor. Kısaca Phone Guy= Springtrap'taki kişi= Purple Guy!
Bunların hepsini birkaç partlık bir videoda daha mantıklı açıklama ve kronoloji ile bulabilirsiniz, gördüğüm en iyi-mantıklı teori.
*1. part*
Benimkilerle benzer hatta aynı teoriler. Ama bu sadece bir video ile göstermek saçma olur bir sürü kaynağı birleştirip en uygunlarını alıp düzenlemek lazım. Ama Mike Purple Guy ve Phone Guy o kesinlikle belli.

Yani Purple Guy = Phone Guy = Mike = Springtrap

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Phone Guy işte Purple Guy anlamıyor musunuz [DOUBLEPOST=1435274376,1435274282][/DOUBLEPOST]
Benimkilerle benzer hatta aynı teoriler. Ama bu sadece bir video ile göstermek saçma olur bir sürü kaynağı birleştirip en uygunlarını alıp düzenlemek lazım. Ama Mike Purple Guy ve Phone Guy o kesinlikle belli.
O zaman Mike kim? O zaman oyunun iki sindeki trailerdaki şarkıyı ters çevirdikmi niye "Mike kill all, this is enough!" gibi şeyler deniyor? Ekstra bir katil dahamı var?

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tam oranın kapatıldığı

O zaman Mike kim? O zaman oyunun iki sindeki trailerdaki şarkıyı ters çevirdikmi niye "Mike kill all, this is enough!" gibi şeyler deniyor? Ekstra bir katil dahamı var?
La Mike 1.oyundaki çalışan işte. Bunu da mı ben söyliyeyim. Ama cidden helal bayağı araştırmışsınız. Sen internette gördüğün her şeye inanıyon mu. O kelimeyi ters çevir anlamlı bir şey çıkmıyor bi bak.

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Phone Guy işte Purple Guy anlamıyor musunuz ?[DOUBLEPOST=1435274376,1435274282][/DOUBLEPOST]

Yani Purple Guy = Phone Guy = Mike = Springtrap
Dediğim gibi, Mike ile alakası yok! Mike çalıştığı sırada çoktan Phone Guy'ın kaydettiği kayıtları dinliyorduk. Hem 2. ve 3. oyunların 1. oyundan önce geçtiğini de söyledim. Yani bu olaylardan daha sonra Mike geliyor. O katil değil.
İkinci bölüm*

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mike herkesi öldürdü..
Purple Guy öldüren kişidir.
Mike = Purple Guy
Phone Guy oyunun sonunda altın bir kostümden bahseder ve suçunu örtmeye çalışır.
Phone Guy = Purple Guy

Purple Guy = Phone Guy = Mike
İşte bende diyorumki eğer öyle olursa adam özür dilerim gibi kendi kasetlerini dinleyecek. Kameralara bakmayı unutacak değil ya? :/[DOUBLEPOST=1435274950,1435274877][/DOUBLEPOST]
Dediğim gibi, Mike ile alakası yok! Mike çalıştığı sırada çoktan Phone Guy'ın kaydettiği kayıtları dinliyorduk. Hem 2. ve 3. oyunların 1. oyundan önce geçtiğini de söyledim. Yani bu olaylardan daha sonra Mike geliyor. O katil değil.
İkinci bölüm*
Tamtersi, phone guy katil değil... (Biri çıkıp "Purple Guy masum!" diyecek diye korkmaya başladım :S...)