Bir FNAF Vakası... | Purple Guy ve The Puppet Kimdir ?

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
İşte bende diyorumki eğer öyle olursa adam özür dilerim gibi kendi kasetlerini dinleyecek. Kameralara bakmayı unutacak değil ya? :/[DOUBLEPOST=1435274950,1435274877][/DOUBLEPOST]
Tamtersi, phone guy katil değil... (Biri çıkıp "Purple Guy masum!" diyecek diye korkmaya başladım :S...)
Eninde sonunda Phone Guy= Purple Guy ama Purple Guy Mike değil :(

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dediğim gibi, Mike ile alakası yok! Mike çalıştığı sırada çoktan Phone Guy'ın kaydettiği kayıtları dinliyorduk. Hem 2. ve 3. oyunların 1. oyundan önce geçtiğini de söyledim. Yani bu olaylardan daha sonra Mike geliyor. O katil değil.
Öhm anlatayım.
2. oyun en eskisi. Phone guy altın bir kötüm suç örtme çabaları vb. vb.. 3.oyun bir sonrası. Zorla tutmalar ve altın kostüm ta da burda ! Springtrap.. 1.oyun Biz Mike adında "eski" bir çalışanız ve geri dönüyoruz. Aynı biyografı Purple Guy'da da vardı "ESKİ ÇALIŞAN"... Biz ses kaydediyoruz. Ve sonra o sesleri dinliyoruz. Yani bir yandan güvenlik göverliliği yapıyor bir yandan Phone Guy'cılık.. Neden mi kayıtları dinliyoruz ? Yeni gelecek çalışa... ÖHM "kurban" için. Tabii bu kurbanları Purple Guy öldürmüyor (Mike) animatronikler işini güzelce görüyor. Ancak zaten 1 son oyun o yüzden şu yazdıklarımı göremeyeceğiz. Dediğim gibi Jumpscare'lar 1.oyunda neden bu kadar gürültülü iken 2. ve 3. oyunda bu kadar cılızlar ? Çünkü 1.oyunda bize saldırmak istiyorlar ! Çünkü biz onların katili Purple Guy'ız. 2.ve 3.oyunda ise hafif geliyorlar (Foxy ve The puppet hariç neden öyle olduklarını konumdan okuyabilirsin uğraşamam) Ama hadi hızlı geçeyim Mike'a göre Foxy favorisi ve The Puppet'ında gözü kör ne de kendi yüzünden çocuğu öldü.

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Öhm anlatayım.
2. oyun en eskisi. Phone guy altın bir kötüm suç örtme çabaları vb. vb.. 3.oyun bir sonrası. Zorla tutmalar ve altın kostüm ta da burda ! Springtrap.. 1.oyun Biz Mike adında "eski" bir çalışanız ve geri dönüyoruz. Aynı biyografı Purple Guy'da da vardı "ESKİ ÇALIŞAN"... Biz ses kaydediyoruz. Ve sonra o sesleri dinliyoruz. Yani bir yandan güvenlik göverliliği yapıyor bir yandan Phone Guy'cılık.. Neden mi kayıtları dinliyoruz ? Yeni gelecek çalışa... ÖHM "kurban" için. Tabii bu kurbanları Purple Guy öldürmüyor (Mike) animatronikler işini güzelce görüyor. Ancak zaten 1 son oyun o yüzden şu yazdıklarımı göremeyeceğiz. Dediğim gibi Jumpscare'lar 1.oyunda neden bu kadar gürültülü iken 2. ve 3. oyunda bu kadar cılızlar ? Çünkü 1.oyunda bize saldırmak istiyorlar ! Çünkü biz onların katili Purple Guy'ız. 2.ve 3.oyunda ise hafif geliyorlar (Foxy ve The puppet hariç neden öyle olduklarını konumdan okuyabilirsin uğraşamam) Ama hadi hızlı geçeyim Mike'a göre Foxy favorisi ve The Puppet'ında gözü kör ne de kendi yüzünden çocuğu öldü.
Benim verdiğim ikinci videoyu izlemedin di mi.

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öhm anlatayım.
Time Line pert...

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Watch this dude :)...
İzliyorum... Yok. Bu sadece 3. Oyun üzerinden bir şeyler bulmaya çalışmış. Bütün oyun açısından baksa daha mantıklı sonuçlar bulacak, ama yapmıyor. Bu yüzden 8-bit Gamer'ı sevmiyorum :(
Dediğim gibi, verdiğim videoyu izleyin, ingilizce bilmiyorsanız söyleyin tamamını çevireyim.

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim verdiğim ikinci videoyu izlemedin di mi.
her şey Game Theory değildir diyorum. Neyse Scott asıl hikayeyi açıklasın da şu son oyunla beraber. Thug Life olun siz. Bu arada zaman çizgisini gayet iyi biliyorum.

İlk gelecek 4.oyun (Fredbear) - sonra 3.oyun (Paslanmış Freddy Fazbear) - sonra 2.oyun (Eski Freddy Fazbear Pizza) - sonra ise 1.oyun (yeni Freddy Fazbear Pizza)

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
her şey Game Theory değildir diyorum. Neyse Scott asıl hikayeyi açıklasın da şu son oyunla beraber. Thug Life olun siz. Bu arada zaman çizgisini gayet iyi biliyorum.

İlk gelecek 4.oyun (Fredbear) - sonra 3.oyun (Paslanmış Freddy Fazbear) - sonra 2.oyun (Eski Freddy Fazbear Pizza) - sonra ise 1.oyun (yeni Freddy Fazbear Pizza)
3. Oyun 30 yıl sonra geçiyor 2 oyundan scottu tehdit ettim

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0

Ya, anlamıyorsun ki! 1. Oyunda Phone Guy kayıtların sonunda "Bir ara arka taraftaki suitlere baksan fena olmaz. Hep içlerinde ne var merak etmiştim. Birisi bakana kadar dayanmalıyım. Kesinlikle bak." Diyor. Sana verdiğim ikinci videonun 4. dakikasında da bunları gösteriyor ve sesi de oynatıyor, bakabilirsin.
3. oyunda ise arkadaki springtrap suit'e sonunda ne olduğunu görüyoruz. Purple Guy içinde sıkışıyor. Phone Guy'ın dayanması gereken ne? Arka tarafta dayanması gereken ne? Bundan dolayı Phone Guy= Purple Guy. Mike ise daha sonradan gelen çalışan. Bu kısmı da ikinci verdiğim videoda görebilirsin. Her şey Game Theory demiyorum ben de, Game Theory'nin teorisi en mantıklısı, o yüzden onu öne sürüyorum diyorum. Ayrıca senin dediğin "Mike Purple Guy" olayına da mükemmel cevap veriyor. Ama izlemediğinizden eminim tabi, neyse. Buna cevap vererek sahura gidiyorum, sonra yatıcam. Yarın görüşürüz, iyi geceler-

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Time Line:
FNaF 2<FNaF 1<FNaF 3
Sebep: en sonda aldığımız çeklerdeki tarihler...

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Peki sana bir soru... Fredbears Family Diner da ne işi arıyor diğer animatroniklerin?! Sadece Golden Freddy (Fredbear) ve Springtrap olması gerekmiyormu?![DOUBLEPOST=1435276999,1435276898][/DOUBLEPOST]
FNAF 3'te tarih yazmıyor.
FNaF 3 de Purple Guy animatroniklerin parçaladığı için otomatik olarak en son sıraya yerleşiyor... (Eğer senin dediğin Time Line olsaydı çocukların ruhları çoktan serbest olurdu ve diğer animatroniklerde bozuk olmazdı...)

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Peki sana bir soru... Fredbears Family Diner da ne işi arıyor diğer animatroniklerin?! Sadece Golden Freddy (Fredbear) ve Springtrap olması gerekmiyormu?![DOUBLEPOST=1435276999,1435276898][/DOUBLEPOST]
FNaF 3 de Purple Guy animatroniklerin parçaladığı için otomatik olarak en son sıraya yerleşiyor... (Eğer senin dediğin Time Line olsaydı çocukların ruhları çoktan serbest olurdu ve diğer animatroniklerde bozuk olmazdı...)
İşte orasnı bende bilmiyorum ama eğer zaman çizgisi geriye doğru gidiyorsa orası olması lazım. Bu scott kafayı yedi xd