ZaedeusIsHere

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İğrenç ve mide bulandırıcı açıklamar yüzünden olabilir.[DOUBLEPOST=1435333999,1435333858][/DOUBLEPOST]
Çünkü saçma salak mevzular konuşuyorlar :(
Buradaki çoğu kişi o dediğiniz kafa koparma şeysini bulamaz çünkü orada arkadaşınız olması lazım
Ama tabi bu bulamayacağınız anlamına gelmiyor direk google ile bulabileceğiniz sitelerde var onlar :(
En basitinden liveleak.com üstüne havan topu düşüp parçaları tüm binaya saçılan insanlar uçaksavarla kafasından vurulan rehineler rpg ile öldürülen rehineler
Bunların hepsi normal internette var çocukluğun luzumu yok :(
Ek olarak her türlü zoofili videosu, cinayet veya kaza videoları, diri diri yanan insanlar, büyük mekanik şeylerin arasında kalıp parçalanan insanlar, kendini vakum torbasına kapatıp ******* eden kadınlar vs vs :(
Dediğin gibi Bestgore diye de var da ben girmiş biriyim çok gereksiz buluyosunuzda aslında büyük bir kütüphane kafa kesme videosuda gördüm iyi virüs kodlarıda pek de kötü bir yer değil bence .

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çünkü deep wep sadece indexlenmemiş internet sitesi olduğundan dolayı.
Mesela benim açılmamış (Linkten girebilirsiniz fakat googlede bulmazsınız) sitem deep web'dedir.
Yada forumdaki mesaj kutunuz deep web dir.

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Çünkü deep wep sadece indexlenmemiş internet sitesi olduğundan dolayı.
Mesela benim açılmamış (Linkten girebilirsiniz fakat googlede bulmazsınız) sitem deep web'dedir.
Yada forumdaki mesaj kutunuz deep web dir.
1.yoo deep web internet sitesi değilki içinde yüzlerce belkide trilyonlarca site var
2.açıldığında söyler misin tor browser indirip girerim
3.forumdaki mesaj kutum deep web mi?!? çok gizlidir sadece hackle veya davet ile girilir anlamında mı diyorsun

KaptanHero

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Gereksiz Olduğu için ve böyle kötü konuların foruma zarar verip batırmaması için mantık kurarsanız anlarsınız :(

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Neden Deep Web'i kötülüyorsunuz ki :(
Yukarıda yazılan şeylere göre Kiralık katiller, kafa kesme videoları ve psikoloji bozucu şeyler ile dolu olduğunu söylüyorsunuz, gereksizsiniz.
Daha girmediğiniz yerle ilgili atıp tutuyorsunuz, bu yaptığınıza başka bir şey denmez.
Şahsen ben bir girdim, 1 saat kadar gereksiz linklere tıklamaktan başka bir şey yapmıyoruz. Sonra sonunda işe yarar bir site bulabilirsiniz belki. Mesela ben WikiLeaks benzeri bir site buldum, o zamanlar girdiğimde pek bir ingilizcem yoktu tabi. Biraz dolaşıp kapattım, ne kadar gereksiz olduğunu anladım, korkulacak bir şey de değil. Tabi kötü şeyler de yok değil, kapatılan ya da fonksiyonsuz sitelerin girişinde Gay fotoğrafları ya da size Anüslerini 20 cm kadar açarak gösteren erkeklerin resimleri de bulunuyor. Kısaca doğru kullanılırsa bilgi alabileceğiniz bir ortam orası.
Buradaki konuların kapanma nedeni ise gereksiz konulardan bahsedip milleti korkutmaları.