Faction Yeni Güncellemede Hata Bilenler İçeri

Demirhann

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Öncelikle Merhaba

Konuyu Açma Sebebim Bu Yeni Çıkan Faction Plugini İle İlgili. Konudada Belirttiğim Gibi Böyle Bir Sıkıntım Var. Yeni Çıkan Güncellemede Faction MassiveCore Plugini İLE Çalışıyor Haliyle Bunun Gibi Hatalar Çıkabiliyor. Bu Hatada Chat Problemi. Bu Plugini İndirdiğimde < > Gibi Şekiller İsmin Başına Ve Sonuna Geliyor. Essentialsda Ayarladım Yazi Renkleri Gidiyor Ancak hiçbir Permde Oynama Olmuyor Bunu Nasil Düzeltebilirim ?

Resim :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Hata Bu Sekilde Config Dosyasını Açtım Factions Ve MassiveCore Jar Olarak Da Açtım Ancak HATAYI Bulamadım Nedenini Bilenler Cevabını Yazarsa Çok Mutlu Olurum , Teşekkkürler.

Demirhann

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
benim pluginin hatası ne ? çıkan dosyaları indir daha sonra
faction ayarlında
Kod:
{
    ...
    "chatSetFormat": false,
    ...
    "chatParseTags": true,
    ...  
}
bu böyle olsun
massivecore_conf da
Kod:
{
  ...
  "usingRecipientChatEvent": false,
  ...
}
böyle olsun
Aga senin şeyde sıkıntı yokta op renkleri belli olmuyor factionu kuran belli olmuyor yani o yüzden yoksa ellerine sağlık çok güzel olms

Demirhann

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
eklemeye çalışcam dediklerini yukardaki ayarları HeroChat için de yapabilirsin ayarlar aynıdır..
Düzelme Şansı Var mıdır ? denemedim hayla[DOUBLEPOST=1435341901,1435341802][/DOUBLEPOST]Yanlız dediklerin yokki ? factionsun zaten klasörü çıkmıyor jar içnde bunlar yok[DOUBLEPOST=1435343816][/DOUBLEPOST]Tamam düzelttim ya teşekkürler

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Düzelme Şansı Var mıdır ? denemedim hayla[DOUBLEPOST=1435341901,1435341802][/DOUBLEPOST]Yanlız dediklerin yokki ? factionsun zaten klasörü çıkmıyor jar içnde bunlar yok[DOUBLEPOST=1435343816][/DOUBLEPOST]Tamam düzelttim ya teşekkürler
serverdosyası/mstore ye baktın değilmi ?