AynenTek bilmediğim balkabaklarının sapının kuzeybatıyı göstermesiydi![]()
Orası Dünya'ya bağlı değil. Öyle olduğu söyleniyor. Eğer bedrocku kırarsan bambaşka bir yerYeni yeni kanal açmışsın ama gayet başarılı videolar çekiyorsun böyle devam.
Sana destek olmak için abonede olacağım az sonra
Hepsini biliyordum ama netherde üsttede bedrock vardır yazan yerde az biraz yanlışlık var. Orası Dünyaya bağlıdır o yüzden var
Birtek balkabağı şeyini bilmiyordum onuda videoyu açmadan konuya atılan mesajlardan öğrendim![]()
Dünya'ya bağlı ama boşluğa yani uzaya çıkıyor ama sebebini açıklayabilirimOrası Dünya'ya bağlı değil. Öyle olduğu söyleniyor. Eğer bedrocku kırarsan bambaşka bir yer
Evet çoğu biliniyor aslında bu ilk videom olduğu için çok abartmamak istedim yani deneme videosu gibi bir şeydi benim için ilk defa bu şekilde video hazırlıyorum çünkü. 2 günde yapabildim.Çoğu bilinen bilgi en sondaki güzeldi![]()
Yanlış olanlar hangileri ben doğru zannediyorum hepsini.Aynenüstelik 1-2 bilgi yanlış :/
Çok çok teşekkür ederim desteğin için. Aslında eski bir kanal da ben dokunmuyordum hiç, sadece MuratAbiGF'nin canlı yayınının bir kısmı vardı kanalda bir de eskiden Gmod oynarken arkadaşla videomuz, şimdi tekrar bir şeyler hazırlamaya başladım umarım ilgi görür.Yeni yeni kanal açmışsın ama gayet başarılı videolar çekiyorsun böyle devam.
Sana destek olmak için abonede olacağım az sonra
Hepsini biliyordum ama netherde üsttede bedrock vardır yazan yerde az biraz yanlışlık var. Orası Dünyaya bağlıdır o yüzden var
Birtek balkabağı şeyini bilmiyordum onuda videoyu açmadan konuya atılan mesajlardan öğrendim![]()
Creeperlar şimşek çaktığında kendine kalkan oluşturmazEvet çoğu biliniyor aslında bu ilk videom olduğu için çok abartmamak istedim yani deneme videosu gibi bir şeydi benim için ilk defa bu şekilde video hazırlıyorum çünkü. 2 günde yapabildim.Eğer ilgi olursa 2. videoda da aynı şekilde devam edeceğim.
Yanlış olanlar hangileri ben doğru zannediyorum hepsini.
Çok çok teşekkür ederim desteğin için. Aslında eski bir kanal da ben dokunmuyordum hiç, sadece MuratAbiGF'nin canlı yayınının bir kısmı vardı kanalda bir de eskiden Gmod oynarken arkadaşla videomuz, şimdi tekrar bir şeyler hazırlamaya başladım umarım ilgi görür.![]()
Evet sanırım eskiden sadece kırmızı oluyordu ben de öyle biliyorum ama şu an boyanabiliyor.Şu köpek boyama şeysi eskiden yoktu diye biliyorum ama emin değil*
Teşekkür ederim, 2.sini yapmayı düşünüyorum fakat intromu değiştireceğim ufak kaldı.Nether olayı dışında diğerlerini biliyorum. Güzel video eline sağlık![]()
Kodlarla olabilir belki benim aslında söylemek istediğim Survival modundayken gidipte kovayla su dökemezsiniz buydu ama çok uzun olduğu için sığdıramadım.Creeperlar şimşek çaktığında kendine kalkan oluşturmazCharged Creeper(Hatırlamıyorum) ona dönüşürler
yani kalkan falan değil o
2- Nether'a su kovası dökmek imkansız değilYolu var ama bilmiyorum :/
Kovayla su dökmek imkansız. Ve creeperla alakalı olan ise tam olarak yanlış değil, evet kalkan görevi görmüyor ama .minecraft dosyalarında creeper_armor olarak geçiyor yani bir zırh ama defense ile yakından uzaktan alakası yok.Creeperlar şimşek çaktığında kendine kalkan oluşturmazCharged Creeper(Hatırlamıyorum) ona dönüşürler
yani kalkan falan değil o
2- Nether'a su kovası dökmek imkansız değilYolu var ama bilmiyorum :/
Evet sanırım eskiden sadece kırmızı oluyordu ben de öyle biliyorum ama şu an boyanabiliyor.
Teşekkür ederim, 2.sini yapmayı düşünüyorum fakat intromu değiştireceğim ufak kaldı.
Kodlarla olabilir belki benim aslında söylemek istediğim Survival modundayken gidipte kovayla su dökemezsiniz buydu ama çok uzun olduğu için sığdıramadım.Kalkan olmayabilir evet ben öyle okumuştum bir yerde kalkan zannediyordum.
![]()
Hayır, yine taktikleri var ama ben bilmiyorum işte :/ Evet survivaldayken kova ile sağ tıkladığınızda su dökülebiliyor ama işte bazı yöntemler ile.Kovayla su dökmek imkansız. Ve creeperla alakalı olan ise tam olarak yanlış değil, evet kalkan görevi görmüyor ama .minecraft dosyalarında creeper_armor olarak geçiyor yani bir zırh ama defense ile yakından uzaktan alakası yok.
Hayır komutla direk su bloğu koyuyorsun öyle oluyoeHayır, yine taktikleri var ama ben bilmiyorum işte :/ Evet survivaldayken kova ile sağ tıkladığınızda su dökülebiliyor ama işte bazı yöntemler ile.