Farklı bir bakış açısı Hapis sunucusu için Mapushane

Monkeygunner5000

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hepimizin bildiği gibi bazı hub serverlarda hapishane sunucuları bulunuyor sizleri bilmem ama ben bu hapisleri çok sevdim bende bir el atayım dedim
Biraz acemi işi oldu ama umarım eksiklerimi kırıcı olmayan bir üslupla söylersiniz hepinize iyi forumlar
Koğuştan görüntü

Koğuştan görüntü

Koğuştan görüntü

Koğuştan görüntü

Koğuştan görüntü

Koğuştan görüntü

Koğuştan görüntü

Koridordan görüntü

Koridordan görüntü

Koridordan görüntü

Gardiyan katından görüntü

Size özel sürpriz olarak hapishanede 2 tane özel mahkumumuz var uğraşmamanızı tavsiye ederiz

Kaçış için doğru şalterleri kaldırmalısın

Bu kadar kolay olmuyacağını sandın değil mi ?

Gardiyan müdürü odası

Gardiyan müdürü odası

İdam yeri gerçeğe benzemesede amacı aynı ^_^

Ve hapisimizdeki bir kattan bulunan parkur tamamlayarakta kaçabilirsiniz.

Haritayı yapmaktaki amacımız herkese hitap etmesidir
örneğin:parkurcular için parkur kaçışı,survivalcılar için zorlu kaçış ,yaratıcılar için planlı kaçış, macera sevenler için gardiyanlarla dövüşerek kaçış, kurnaz ve keşifciler adına sunucuda gizli kaçışlar mevcuttur

Bu haritayı geliştirip bir serverde kullanmayı düşünüyoruz eksiklerimi kırıcı olmayan bir üslupla söylerseniz seviniriz.
Haritayı geliştirmemize yardımcı olmak isteyen olursa özelden mesaj atabilir serverın ipsini paylaşabiliriz

Herkese iyi forumlar:)

TrustNoONE

Kimyager , Sadece Kimyager.
En iyi cevaplar
0
Bence tam olarak gerçekçi yapıp Prison RP Server açabilirsiniz ne çok vaktinizi alır nede zevksiz olur.. Yoksa sende bu çocuklar gibi bizidemi vuracaksın... (Lapisle)

Monkeygunner5000

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yani rol sunucusumu açıcaksınız yoksa hapishane hayatına bile lapismi ekliyeceksiniz diyorum...
Bence daha fazla mahkum odası ekleyin ...
Benim kanıma göre öncelikle 1.plan hapisten kaçış daha sonra belli bir yere kadar wg oradan sonra ister ev ister yapı yapılacak aşırı eklenti olmayacak doğal bir survival gibi olucak ama belli aralıklarla hapise geri çekilecek ve bu sayede hapise geri dönmemenin önüne geçilecek sen heralde factionda kullanacağımızı sandın :D[DOUBLEPOST=1435360939,1435360888][/DOUBLEPOST]
Benim kanıma göre öncelikle 1.plan hapisten kaçış daha sonra belli bir yere kadar wg oradan sonra ister ev ister yapı yapılacak aşırı eklenti olmayacak doğal bir survival gibi olucak ama belli aralıklarla hapise geri çekilecek ve bu sayede hapise geri dönmemenin önüne geçilecek sen heralde factionda kullanacağımızı sandın :D
Ve serverda 10 tane koğuş var ben sadece tekinin fotoğraflarını çektim ve hapisimiz 4 katlı çok spoiler vermek istemedim