En hafif antivirüs

Whoproshenob

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarım windows 7. Geçen gün windows olay bimlemlesine bağlanamıyor dedi ve windows 95 temasına takılı kaldı. svchost.exe de %50 CPU kullanıyordu. Ben de tekrar format attım. Bana ara sıra güncellemeler hariç ping süresini yükseltmeyen(panda cloud internet tabanlı çalıştığı için yükseltiyor), bilgisayarı kastırmayan(9,5 yıllık. acıyın şuna) güzel bir antivirüs önerebilirmisiniz. Ve ücretli istemiyorum :)
Not: linux kur filan demeyin aklıma geldikçe sinirleniyorum(uzun hikaye) :(

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Windowsun kendi antivirüsü yeterli zaten 9,5 yıllık bir bilgisayarin sağlam performans vermesini bekleme parçalara eziyet etme daha fazla fakat virüsten şüpeleniyorsan Combo Fix kullanmani öneririm fakat arayüzü olmayan sadece kodlamalardan oluşan bi program herşeyden önce youtubeden kullanimini öğren

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Avast Var İnternet Korumasıda Sağlıyor Ama Pek Memnun Kalmadım Saçma Sapan Şeylere Virus Diyordu Oyun Kuracak Oluyorum Kurdurtmuyordu Çözemedim Bir Türlü Karnatinadan Çıkartmayı Her Çıkarttığımda Bir Kere Açıyordu Oyun exe Sini Sonraki Her Seferde Tekrar Kuruyordu Becerebilirsen Güzel Genede Deneyebilirsin
360 Total Security Kullanıyorum Şuanda Pek Sorun Çıkarttığını Sölyeyemem Memnunum Bilgisayar Açış Süresi Olsun Takılan Dosyayı Anında Tarama Sistemleri Falan Hoşuma Gitmişti 2 Yıl Boyunca Micosoft Securuty Essentials Kullanmış Biri Olarak Pek Bir Yorum Yapamam Bilgim Pek Yok Ama Deneyebilirsin :p

Whoproshenob

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pc'ye Çöpe At %100 Çözüm.
istediğim cevap .d[DOUBLEPOST=1435433913,1435433881][/DOUBLEPOST]
Windowsun kendi antivirüsü yeterli zaten 9,5 yıllık bir bilgisayarin sağlam performans vermesini bekleme parçalara eziyet etme daha fazla fakat virüsten şüpeleniyorsan Combo Fix kullanmani öneririm fakat arayüzü olmayan sadece kodlamalardan oluşan bi program herşeyden önce youtubeden kullanimini öğren
windows crackli olduğu için mse kullanamıyorum

KeremTokgz

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kaspersky öneririm fakat parayla satın alıcaksan . İnternet ANTİVİRÜS diye indiriginiz programlar zaten kendisi virüs . 2 Ay'a pc yi çok yavaşlatıyor

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Windows'un kendinden kurulu Defender'ı yeterince temizlik sağlayabilir. Amma ve lakin, bir antivirüse ihtiyacın olmaya da bilir. Bu internet ve flash bellekleri kullanırken ne kadar bilinçli olduğuna bağlı. Cahil adamın gireceği yerler bellidir sonuçta. Kaba tabiriyle virüs bulaştırma İnternet'ten. İyi forumlar. :sgül: