Bıktım şu minecraft hilecilerinden artık!

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeter artık ya! Adamın teki az önce demir baltayla sadece 1 kere vurdu ve 6.50 kalbim gitti Bu da neüy!? ? demir balta max.(kritik) 3.50 veya 4 hasar verebiliyor (kalp) Ama adam 6.50 kalp. Diğer şeylerde adam mesela önüne bakıyor ben adamın yan tarafında 2 blok uzaktayım önüne bakıyor(BAŞKA YÖNE) bana hasar veriyor. Bu nedir yahu ?? lag falanda yok. elmas kılıç yaptım öldüm hileden bune ya !! (server m**g ve premium gerçek bana ait)

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
1-Daha fazla vurma hilesi falan olmadığına göre gerçek
2-Olabilir hayat bu hangi birini banlayacaksın ki.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
İşte Bu Yüzden Pvp Sunuculara Karşıyım Pve Güzeldir Nede Olsa Zombiler Hack Açmıyor :p
Pvp Olmayan Lapisli Sunucu Deseler Onda Oynayabilir Mesela B)

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Sanırım yakında "hileli oyuncuları hile kullanmadan alt etmek" adlı bir rehber açacağım.

KaptanHero

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Buyüzden MCSG'de değil BadlionSG 'de oyna muhteşem ve düzenli antihack koruması var ve aynı mcsg gibi ünlü. Zaten İsmetRG'nin dediği Gibi:

-Mcsg'de Oynamayı Sevmiyorum Çünkü türkler var !

Muhtelemen türkler ne alaka diyeceksiniz serverde %90 türk kişi hacker.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Buyüzden MCSG'de değil BadlionSG 'de oyna muhteşem ve düzenli antihack koruması var ve aynı mcsg gibi ünlü. Zaten İsmetRG'nin dediği Gibi:

-Mcsg'de Oynamayı Sevmiyorum Çünkü türkler var !

Muhtelemen türkler ne alaka diyeceksiniz serverde %90 türk kişi hacker.
Mcsg de oynamıyorum çünkü prem yok :/ (hilelilerin sebebi netteki pre hesaplar ve 5 tl ye satılan hesaplar.)

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Az öncede adam bildiğin o ***** baltayla taaa e**** a**** 10 blok uzaktan vurdu. Yuh artık. Gene az önce bide adama ok atıyorum adam olduğu yerde duruyor. Allah inş bin be***** verir hilecilerin. AMIN.

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Zamanında ben çok x ray kullanırdım. Hatta arkadaşım bana düşman bile olmuştu x ray açmıştım arkasında altın madeni var dedim öyleydi sonra arkadaşım geldi x rayı kapattım baktım bedrock sonra....(hepinize ibret olsun)
Hamachi ağına nick değiştirerek girmeye çalışmıştım
O günden sonrada kullandım ama bir süre sonra hilenin pişmanlık olduğunu anladım

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zamanında ben çok x ray kullanırdım. Hatta arkadaşım bana düşman bile olmuştu x ray açmıştım arkasında altın madeni var dedim öyleydi sonra arkadaşım geldi x rayı kapattım baktım bedrock sonra....(hepinize ibret olsun)
O günden sonrada kullandım ama bir süre sonra hilenin pişmanlık olduğunu anladım
Hileler çoğunlukla 4 ila 10 yaşındaki noob b*b*ler içindir. Ve çoığunlunu nedense bizim millet oluşturuyor. Birde kazanınca GG yazıyorlar. Utanmazlar.