xSoulFlyRS
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Kural cekicek yanikardeşim çekiliş yapıyorum .
ödül olarak senin skinin çizimini yapıcam.
katılmak için de yorum yaparak katıldım veya katılıcam yaz
anladın mı ?????????
Kural cekicek yanikardeşim çekiliş yapıyorum .
anladın mı ?????????
Onlari anladim ben diyorumki ortada odul var ama odul bedavaya kazanilmaz , odulu kazanmak icin biz ne sarfedicez ? Yoruma katilcak yazmaktan bahsetmiyorum ama ...kardeşim çekiliş yapıyorum .
anladın mı ?????????
FΛZᄂΛ BΣΥПI ӨᄂΛП VΣЯƧIП ƧЦПΛOnlari anladim ben diyorumki ortada odul var ama odul bedavaya kazanilmaz , odulu kazanmak icin biz ne sarfedicez ? Yoruma katilcak yazmaktan bahsetmiyorum ama ...
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Kardes Cekilis bi kutuya isimler konulcak cekicekler bisey sarfetmene gerek yokOnlari anladim ben diyorumki ortada odul var ama odul bedavaya kazanilmaz , odulu kazanmak icin biz ne sarfedicez ? Yoruma katilcak yazmaktan bahsetmiyorum ama ...
çekiliş sitesinden yapcam da neyseKardes Cekilis bi kutuya isimler konulcak cekicekler bisey sarfetmene gerek yok
Sen beni anlamiyorsun ki , sana bir degil 2 beyin verseler.yine yetmez...FΛZᄂΛ BΣΥПI ӨᄂΛП VΣЯƧIП ƧЦПΛ
Link koybari bide yaziyi ayrintili yaz anlasinlarçekiliş sitesinden yapcam da neyse![]()
Aga sen Pp ndeki gibi cizeceksen , soyle bastan almayalimçekiliş sitesinden yapcam da neyse![]()
o öylesine bir şey sen benim çizimleri görmemişinAga sen Pp ndeki gibi cizeceksen , soyle bastan almayalim
Hata yi mi cizdin ?o öylesine bir şey sen benim çizimleri görmemişin
burdan bak en son konulara : https://forum.gamer.com.tr/search/27392470/
https://forum.gamer.com.tr/konu/degisik-cartoon-head-denemesi-pts-istek-alinir.270702/Hata yi mi cizdin ?
Katilmiycaksan bosuna post yazmana gerek ve cekilis yapicagimi 2 saatte zor algiladin3-5 kalem cizigi atarak cizimci olmussun sahiden
Kotu bence , analitik zekaya sahip.herkes uapabikir onu...