abdullah2323
BOZKURT
- En iyi cevaplar
- 0
Ruyamda karsi komsunun kizi sirtimi keseliyordu ciddiyim ne yapmam lazim?
![]()
Aleyküm selam bu arada. B)
Ruyamda karsi komsunun kizi sirtimi keseliyordu ciddiyim ne yapmam lazim?
![]()
Aleyküm selam bu arada. B)
Ruyamda karsi komsunun kizi sirtimi keseliyordu ciddiyim ne yapmam lazim
doktor cevap versin ruyanin tamamini anlatcam[DOUBLEPOST=1435449776,1435449734][/DOUBLEPOST]Gusül al
Ruyanin tamamini anlatiyimmi cok ilginc ve tuhafKomşu kızını dikizlemeyi bırakabilirsin mesela. B)
Dışlanan bendoktor cevap versin ruyanin tamamini anlatcam
doktor cevap versin ruyanin tamamini anlatcam[DOUBLEPOST=1435449776,1435449734][/DOUBLEPOST]
Ruyanin tamamini anlatiyimmi cok ilginc ve tuhaf
yok yani okuyan senle beraber toplam iki kisi olursa anlatiyim yani bayagi tuhafDışlanan ben*
Ağlayarak uzaklaşır *
Gönder gelsin; rüya tabirinde üstüme yoktur B)yok yani okuyan senle beraber toplam iki kisi olursa anlatiyim yani bayagi tuhaf
Sende göz var mübarek; bir kurşun döktür derimBundan 5 yil once oturdugumuz yerdeki bi dugun salonunun yaninda disari tarafta cay ocagi var geceydi kalabalikti 30 kisi filan izlerken 55-60 yaslarinda sakallari sigaradan sararmis bi amca ile iliskiye giriyordum tam sey oldu ben vaz gectim bagirdim girmedi filan dedim kahvedeki amcalar gulerek girdii dedi aglayarak eve kostum karanlikti sokaklar kimse yoktu tam o sirada kedi copten firladi korktum daha cok hizlandim eve girdim simdi oturdugumuz evin karsindaki komsu kizi evde anlatayim onu o kadar guzelki soyle diyim reelde gordugun benim icin en guzel kiz bana dedi sen cok kirlenmissin o kadar gercekciki ben reel saniyom ben banyoda tabureye ciplak sekilde oturdum her sey ortada oyle gyzel liflemeye basladiki kafama yesil sabun suruyor en sonunda ben dedim sende kirlisin ustunu cikar ta. T-shirtinh cikariyordu uyandim yemin ediyorum ciddi ciddi agladim annem uyandirdi diye yattim ruya devan eder diye yok goremedim bi sey ve yemin ediyorum hepsi aynen busekil ne eksik ne fazla
doktor sende bi yorumla olumlu olursa kiza yurucem3 sezonluk dizi senaryosu görmüşsün sen. Nasıl rüya abi bu?
![]()
Eski ben olsa iki yorum çakardı en güzelinden de şimdi tıp doktorluğuna yöneldiğim için rüyadır, psikolojidir vs. unutmuşum bunları.
@EminGny Yorumlarken Allah kolaylık versin. İşin zor. B)
doktor sende bi yorumla olumlu olursa kiza yurucem
Şu ankini uygun bi dille postalamak icap ediyor ama biraz beklemeliyim bu aralar işteyimSorumluluk kabul etmem baştan söyleyeyim de. B)
Rüyayla kız tavlanmaz sana bunu söyleyeyim. Belki senden nefret de ediyor olabilir ama sanmıyorum. Yani içimden nefret ettiğini söylemek gelmediği için bir şansını dene derim.