EminGny
İşsiz
- En iyi cevaplar
- 1
Bi rüyayla kıza yürüyceksen işin yaşŞu ankini uygun bi dille postalamak icap ediyor ama biraz beklemeliyim bu aralar işteyim
Bi rüyayla kıza yürüyceksen işin yaşŞu ankini uygun bi dille postalamak icap ediyor ama biraz beklemeliyim bu aralar işteyim
o kadar lafimdan isin esprisnemi takildiniz nalet olsun size yaBi rüyayla kıza yürüyceksen işin yaşBi kızı sor soruştur; çıktığı fln varmı diye
Bi rüyayla kıza yürüyceksen işin yaşBi kızı sor soruştur; çıktığı fln varmı diye
o kadar lafimdan isin esprisnemi takildiniz nalet olsun size ya
Burdaysaniz bende ruya cok forumdaki en iyi memory bende oldugu icin ruyalari unutmuyorumValla kanka bizde ortam böyle. B)
![]()
Ama hakkını yemiyim gece gece iyi güldümo kadar lafimdan isin esprisnemi takildiniz nalet olsun size ya
Niyeyse şu gife 10 saat boyunda bakasım geldi*Valla kanka bizde ortam böyle. B)
![]()
Burdaysaniz bende ruya cok forumdaki en iyi memory bende oldugu icin ruyalari unutmuyorum
sen yorumla bari ruyami[DOUBLEPOST=1435451392,1435451357][/DOUBLEPOST]Niyeyse şu gife 10 saat boyunda bakasım geldi*
Kasmasa bir de ._.
Ne izliosunBen yayın izliyorum, istersen @EminGny burada takılırsınız beraber.
Sen çok fesatsın az sevap point kassen yorumla bari ruyami[DOUBLEPOST=1435451392,1435451357][/DOUBLEPOST]
Ne izliosun
sen yorumla bari ruyami[DOUBLEPOST=1435451392,1435451357][/DOUBLEPOST]
Ne izliosun
jony abinin uzay yayınını izlicenmiZeonnn yayın açmış ona bakıyorum. (LoL yayını.)
jony abinin uzay yayınını izlicenmi
Şu an kapalı ._.Zeonnn yayın açmış ona bakıyorum. (LoL yayını.)