Mikaau
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Çok mu kötü1280 gb RAM wut?![]()
Çok mu kötü1280 gb RAM wut?![]()
o GB'sa (ki değil biliyorum) dünyanın en iyi RAM'ı olan PC'ler içinde seninkisi de var. MB ise so üzücüÇok mu kötüYoksa iyi bişeymi
hiç bilgim yok bu pc konularında
![]()
Evet çok üzücüo GB'sa (ki değil biliyorum) dünyanın en iyi RAM'ı olan PC'ler içinde seninkisi de var. MB ise so üzücü![]()
Paypal`dan alabilirsin en kolay yoldan.Parayı paypala yükle ve satın al yaklaşık 60 tl`dir bir premium hesap.
Paypal ile Minecraft alınabilir biliyordum.Minecraft.net'tenBikdiğim kadarıyla paypal ile sadece yurtiçi sitelerden alışveriş yapabiliyorsun.
Kardes demoyu indir premiumu gir full oluyo orginal minecraft satilmiyor
Tmm kesBu zeka kaynağı nerden geliyor acaba?
Wuuuut ?
BIOS:YOK
Adam premium alcam diyo sen mcsg diyon :/Kardeş bende premiumum paypaldan alma kapanacak kredi karti ile alabilirsin fakat mastercard visa yada american expres olucak bunlarin biriyle alabilirsin premium alirsan cape de istersin onuda optifine dan 30 tl alacaksin oda ayni kredi karti istiyor eger mcsg de donor alicaksan paypal istiyor diamonddonor 90 tl plat 250 tl bunun yerine goldonor 22 tl ye alabilirsin 30 le de ıron quanttum satilmiyor onu kucuk 50 k lik aboneli kanala veriliyor veya canli yayincilara veriliyor