Yok,yok doğru.Benim nick orda kaza yapmış galiba.
Katılım salı günü?Bu salak resimlerden ciddi anlamda sıkıldım.
Bu minecrafttürk ailesi değil.Aslada olamaz.
Bu sadece senin değer verdiğin kişiler,senin kendin için ayırdığın üyeler.
Siz minecrafttürk ailesini bu kadar küçük mü sandınız ?
Kaç yıldır bu forumda varım cidden bilmiyorum.
5 mi ? 4 mü ? 3 mü ?
Hep beraber neredeyse 5 seneyi devirdik.
ergeni,grafikeri,satanisti,coderi,egoisti,ortamcısı,kurucusu,lameri,youtuberi,aç gözlüsü,gereklisi,gereksizi,beğenisi,yorumu,acısı ve tatlısı.
Ve hala yıllardır tanıdığın 100.000den fazla üyenin kalbini kıracağını bildiğin halde bunu yapıyor musun ?
Cidden zalimsin.
O arkadaş forumda çok eski . Ama yeni hesaba geçti . Bilmeden konuşmayın lütfen ...Katılım salı günü?![]()
Orada Minecraft: ZindevTR yazıyor,keşke onuda okusan.Katılım salı günü?![]()
Birşeymi dedim, sadece yazdım katılım salı günü ben nerden bileyim ki bu arkadaş eski bir üye. <3[DOUBLEPOST=1435528204,1435528138][/DOUBLEPOST]O arkadaş forumda çok eski . Ama yeni hesaba geçti . Bilmeden konuşmayın lütfen ...
Okumadım, sorunmu var?Orada Minecraft: ZindevTR yazıyor,keşke onuda okusan.
Bu tiplemelerede bayılıyorum he;Birşeymi dedim, sadece yazdım katılım salı günü ben nerden bileyim ki bu arkadaş eski bir üye. <3[DOUBLEPOST=1435528204,1435528138][/DOUBLEPOST]
Okumadım, sorunmu var?
Abi bağcılar seni çok pis etkilemiş hemen oradan ayrıl şu "sorun mu var" lafı ne kadar gereksiz bir laftır aman allahımBirşeymi dedim, sadece yazdım katılım salı günü ben nerden bileyim ki bu arkadaş eski bir üye. <3[DOUBLEPOST=1435528204,1435528138][/DOUBLEPOST]
Okumadım, sorunmu var?
Trip atmadan önce şunlara dikkat etsen : Uyarı yiyip yasaklanmasan bizde nickini bilebilsek ? , Sabit bir hesapta kalmayı dene ki seni etiketleyelim.... B)Bu salak resimlerden ciddi anlamda sıkıldım.
Bu minecrafttürk ailesi değil.Aslada olamaz.
Bu sadece senin değer verdiğin kişiler,senin kendin için ayırdığın üyeler.
Siz minecrafttürk ailesini bu kadar küçük mü sandınız ?
Kaç yıldır bu forumda varım cidden bilmiyorum.
5 mi ? 4 mü ? 3 mü ?
Hep beraber neredeyse 5 seneyi devirdik.
ergeni,grafikeri,satanisti,coderi,egoisti,ortamcısı,kurucusu,lameri,youtuberi,aç gözlüsü,gereklisi,gereksizi,beğenisi,yorumu,acısı ve tatlısı.
Ve hala yıllardır tanıdığın 100.000den fazla üyenin kalbini kıracağını bildiğin halde bunu yapıyor musun ?
Cidden zalimsin.