Birde yazılmamayı dene..Bende varmışım, unutulduğumu sanıyordum. Ah bir de şu "Unuttuklarım varsa özür dilerim" yazısını okusalar da gelip laf etmeseler daha güzel olacak.
Sorun yok yeni şeyler denemeyi severim.Birde yazılmamayı dene..
Aynı kişi değillerErenkorowakurva ve erenbeyazkurtun ayni kisi oldugunu bilmioz sanki listeye kendini iki kere yaziyor muallak ilkokullu
forum eren kayniyor direk erenler yazsa cok kisi sevinirdi amaAynı kişi değiller![]()
Açıklıyorum... Benim adım da Eren.forum eren kayniyor direk erenler yazsa cok kisi sevinirdi ama![]()
Sen mi karar veriyorsun .sböyle yazdığın için yoksun
o kavgaa cikacak quaris agaci budayacak bekleyin karpuzumu alayimSen mi karar veriyorsun .s
konu sahibi benim dedemin kardeşi olur .sSen mi karar veriyorsun .s
3D Gözlükleriniz benden .so kavgaa cikacak quaris agaci budayacak bekleyin karpuzumu alayim
Anlaşıldı. Fujia'yıda ekleyin beyler derhal!Başlıkta hata var "*Benim için* Minecraft Türkiye Ailesi". Denilen her söze katılıyorum. Forumdaki en eski yöneticilerden biride benim niye etiketlenmedim diye tavır alacak halim yok. Ama konu başlığı yanlış. Böyle bir konu açılacaksa herkese hitap etsin. Bunun dışında bir tartışma çıkmamasını diliyorum aksi takdirde konuyu arşive göndereceğim.
Sen merak etme kardeşim, ben kendi semtimi seviyorum.İyi forumlar!Abi bağcılar seni çok pis etkilemiş hemen oradan ayrıl şu "sorun mu var" lafı ne kadar gereksiz bir laftır aman allahım