Benim İçin Minecraft Türkiye Ailesi

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Saçma bir tablo olmuş; çoğu yetkili yok. Ayrıca forumda kimin ne kadar önemli olduğu kişiye bağlıdır. Mesela herkes böyle bir liste yapsa senin ismini ancak senin yapmış olduğun resimde görürüz.

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
Erenkorowakurva ve erenbeyazkurtun ayni kisi oldugunu bilmioz sanki listeye kendini iki kere yaziyor muallak ilkokullu

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Başlıkta hata var "*Benim için* Minecraft Türkiye Ailesi". Denilen her söze katılıyorum. Forumdaki en eski yöneticilerden biride benim niye etiketlenmedim diye tavır alacak halim yok. Ama konu başlığı yanlış. Böyle bir konu açılacaksa herkese hitap etsin. Bunun dışında bir tartışma çıkmamasını diliyorum aksi takdirde konuyu arşive göndereceğim.​

NoPermission

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başlıkta hata var "*Benim için* Minecraft Türkiye Ailesi". Denilen her söze katılıyorum. Forumdaki en eski yöneticilerden biride benim niye etiketlenmedim diye tavır alacak halim yok. Ama konu başlığı yanlış. Böyle bir konu açılacaksa herkese hitap etsin. Bunun dışında bir tartışma çıkmamasını diliyorum aksi takdirde konuyu arşive göndereceğim.​
Anlaşıldı. Fujia'yıda ekleyin beyler derhal!
(Bu forumun Yöneticilerini çok seviyorum.)