[Oyun önerisi] Yaz geldi ve sıkılıyorum...

?

• Bence oyun oynama, Hobiyle falan ilgilen.

Kullanılan: 4 25.0%
  • Gününü uykuyla geçir.

Kullanılan: 1 6.3%
  • Yazılımcılıkla falan uğraş.

Kullanılan: 9 56.3%
  • -Hiçbiri-

Kullanılan: 5 31.3%

• Kullanılan toplam oy
    16

ZereftheBlackMage

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar. Daha önce böyle bir konun varmıydı bilmem ama sorum bu. Yaz tatili geldi. Daha Temmuz ayına bile girmeden canım çok kötü sıkılmaya başladı. PC içinn oyun önerisi lazım. Zaman geçirilecek. Türü fark etmez. Her türü severim. Grafiklerde sorun değil. Ama Flash olmasın. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunları kesinlikle al. Bunlar Best Games!
PORTAL 2 (Co-op modu bi acayip grafik hikaye falan best)
CS:GO Eğlenceli!
Garry's mod (Arkadaşlarınla en zevkli olan oyun. Aynı zamanda sandbox oyunu. Öğrenince süper bir şey! DARK RP falan bırak sıkıcı onlar 1 sene daha modlarını indirecek)
Payday 2
Minecraft
Ve Minecrafttan: Technic - FTB Oradan
CRAFTING DEAD
Crash landings(tek başına sıhıcı)
Bu kadar. Minecraft premiumun yoksa al bi ara :D

S

sergun26

Ziyaretçi
Bunları kesinlikle al. Bunlar Best Games!
PORTAL 2 (Co-op modu bi acayip grafik hikaye falan best)
CS:GO Eğlenceli!
Garry's mod (Arkadaşlarınla en zevkli olan oyun. Aynı zamanda sandbox oyunu. Öğrenince süper bir şey! DARK RP falan bırak sıkıcı onlar 1 sene daha modlarını indirecek)
Payday 2
Minecraft
Ve Minecrafttan: Technic - FTB Oradan
CRAFTING DEAD
Crash landings(tek başına sıhıcı)
Bu kadar. Minecraft premiumun yoksa al bi ara :D
DarkRP sıkıcı?! Oynamayı bilmiyorsun sanırım.

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skyrim :3
Moduyla dlc siyle Muhteşem hikayesiyle sıkılmaya başladığın her an seni tekrar kendine bağlayacak bi oyun hele benim gibi hikayeleri seviyorsan oyunda bulduğun her kitabı okuyabilirsin hatta yetmeyince internetten bile araştırabilirsin ( araştırmacı rolü yapabileceğin kadar büyük bi kitap yelpazesi var Hatta yazılmış diğer kitapları yorumlayan kitaplar bile var bknz: Tek göz olaf ifşa) 150 saat kesin oynanış süresi veriyorum sana[DOUBLEPOST=1435570794,1435570703][/DOUBLEPOST]
olm gidn gezn qarı qız buln tüm yaz eve kapanıonus
ah hah hah ilahi kaan697 bey vallahi oturduğum yerden bile ne kadar yakışıklı bir pileyboy olduğunuzu anlayabiliyorum her gün bizim rüyamızda göremeyeceğimiz kızlarla takılıyorsunuz

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Skyrim :3
Moduyla dlc siyle Muhteşem hikayesiyle sıkılmaya başladığın her an seni tekrar kendine bağlayacak bi oyun hele benim gibi hikayeleri seviyorsan oyunda bulduğun her kitabı okuyabilirsin hatta yetmeyince internetten bile araştırabilirsin ( araştırmacı rolü yapabileceğin kadar büyük bi kitap yelpazesi var Hatta yazılmış diğer kitapları yorumlayan kitaplar bile var bknz: Tek göz olaf ifşa) 150 saat kesin oynanış süresi veriyorum sana[DOUBLEPOST=1435570794,1435570703][/DOUBLEPOST]
ah hah hah ilahi kaan697 bey vallahi oturduğum yerden bile ne kadar yakışıklı bir pileyboy olduğunuzu anlayabiliyorum her gün bizim rüyamızda göremeyeceğimiz kızlarla takılıyorsunuz
küçücük çocuksun anladım bari bisiklet bin evinin etrafında asosyalleşme