Oyun Yapmak İsteyenler Bi Kenara Ayrılalım :)

GhosTAnqeL

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler oyun yapmak için aranızda hevesli , %0 C# C++ JavaScript bilen arkadaşları arıyoruz.Gelin oyun yapalım :D Unity3D'den bir gram anlıyorsan iş bitmiştir.Kodlama dilide önemli.Basit olcak tabiii.Ben başlangıçta orkuna yapmayı düşünüyorum korku oyunu.Ne dersiniz gençler ? Skypem witherlegend gelin bi çay demleyelim konuşalım.

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Kardeş oyn yapmayı bilirim ben. Ama yalnız çalışırım. Çünkü
Kendim liderliği severim. Kendi planladığım oyunların üstünde çalışmak isterim
Ancak süper bir proje var aklımda. Onun için uygun kodlama dili arıyorum

GhosTAnqeL

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyun yapıcam diyince olmuyor o işler canısı :(
@KadirBerk
Biliyorum canısı.Acemiyiz.Yav biraz internette kaynaklardan yararlancaz hani mantığını falan.Korku oyunu ile başlıyacağım işe.Terrarin olsun doku falan olsun onların hepsini biliyorum.Bi C# eksik.Onlardanda internetten yararlanıcaz.Yani kolay değil o işler fakat acemi bir oyun yapmayı zorlucaz.Kolay değil diye baştan bırakmak yok.[DOUBLEPOST=1435590593,1435590515][/DOUBLEPOST]
Kardeş oyn yapmayı bilirim ben. Ama yalnız çalışırım. Çünkü
Kendim liderliği severim. Kendi planladığım oyunların üstünde çalışmak isterim
Ancak süper bir proje var aklımda. Onun için uygun kodlama dili arıyorum
Bende biraz öyleyimdir aslında.Bağımsız yapımcılarız hepimiz :)
Ama ne demişler "Birlikten Güç Doğar !" o yüzden senin her yeteneğin yoktur.Mesela ;
Senin sadece prefab falan ayarlayabilirsin ama başka bir arkadaşın c# bilir.Ya da başka bi arkadaşın çok yaratıcıdır sen ise bir kedi varmış öldü demeyi bilirsin.

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Biliyorum canısı.Acemiyiz.Yav biraz internette kaynaklardan yararlancaz hani mantığını falan.Korku oyunu ile başlıyacağım işe.Terrarin olsun doku falan olsun onların hepsini biliyorum.Bi C# eksik.Onlardanda internetten yararlanıcaz.Yani kolay değil o işler fakat acemi bir oyun yapmayı zorlucaz.Kolay değil diye baştan bırakmak yok.
Hayır, kodlamayı sırf tek bir oyunu yapmak için öğrenirsen çok uzun zamanını alır. Ben şu dili öğrenirim, sonra yapabileceklerimi düşünür yaparım dersen daha mantıklı. Yine de kısa bir süre değil düzgün seviyelere gelmek :(

GhosTAnqeL

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır, kodlamayı sırf tek bir oyunu yapmak için öğrenirsen çok uzun zamanını alır. Ben şu dili öğrenirim, sonra yapabileceklerimi düşünür yaparım dersen daha mantıklı. Yine de kısa bir süre değil düzgün seviyelere gelmek :(
Haklısın ama yani derken hazır script arıyacağım biraz.Ne de olsa insanlar bizim için bedavaya script koymuşlar değil mi ? Ama %100 emek istiyorsan kendim yazmam gerekli.Mesela sarsılma scripti internette 100lerce var.%100 emek istiyorsak yazabiliriz ki oda zamanımızı alır.

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Biliyorum canısı.Acemiyiz.Yav biraz internette kaynaklardan yararlancaz hani mantığını falan.Korku oyunu ile başlıyacağım işe.Terrarin olsun doku falan olsun onların hepsini biliyorum.Bi C# eksik.Onlardanda internetten yararlanıcaz.Yani kolay değil o işler fakat acemi bir oyun yapmayı zorlucaz.Kolay değil diye baştan bırakmak yok.[DOUBLEPOST=1435590593,1435590515][/DOUBLEPOST]
Bende biraz öyleyimdir aslında.Bağımsız yapımcılarız hepimiz :)
Ama ne demişler "Birlikten Güç Doğar !" o yüzden senin her yeteneğin yoktur.Mesela ;
Senin sadece prefab falan ayarlayabilirsin ama başka bir arkadaşın c# bilir.Ya da başka bi arkadaşın çok yaratıcıdır sen ise bir kedi varmış öldü demeyi bilirsin.
Yok yani ben yalnız çalışmayı severim herşeyi ben bilirim tabii ki demiyorum sebebi şu:
Zamanında bir yapım ekibine katılmıştım bana görev vermediler ama vereceklerdi bir acemi geldi ve:
-Abi benim katanayı sen çizerr mısın noluur
+hayır kendi işine bak
-ya abi nolur küseirm
*biraz böyle kısa döngü oluşur*
+üff tamam ben çizerim
Ondan sonra biraz çizdim baktım güzel olmuyor sonra çaktırmadan ekipten ayrıldım
O gün bugündür yalnız oyun kodlamayı severim
Not: gamemakerden yapılan bir oyundu bu yüzden o ekipten ayrıldım zaten oyunuda yayınlamadılar :p

GhosTAnqeL

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yok yani ben yalnız çalışmayı severim herşeyi ben bilirim tabii ki demiyorum sebebi şu:
Zamanında bir yapım ekibine katılmıştım bana görev vermediler ama vereceklerdi bir acemi geldi ve:
-Abi benim katanayı sen kodlar mısın noluur
+hayır kendi işine bak
-ya abi nolur küseirm
*biraz böyle kısa döngü oluşur*
+üff tamam ben çizerim
Ondan sonra biraz çizdim baktım güzel olmuyor sonra çaktırmadan ekipten ayrıldım
O gün bugündür yalnız oyun kodlamayı severim
Ahaha :D
Ama yani her şey kötüyle başlar.İlk kötü katana yaparsın kötü kötü yapana kadar detayları çizersin sonra incelikleri ayarlarsın sonra gölgeleri sonrada mükemmel olur.Yani şöyle diyeyim ;
İlk biz minecraftda bir şey bilmiyorduk , sonra ev yapmayı öğrendik izledik izledik geliştirdik kendimizi.
Ama bence tek kişilik çalışma bir ekip kur bu 2 kişilikde olur yan komşuda olur...

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Ahaha :D
Ama yani her şey kötüyle başlar.İlk kötü katana yaparsın kötü kötü yapana kadar detayları çizersin sonra incelikleri ayarlarsın sonra gölgeleri sonrada mükemmel olur.Yani şöyle diyeyim ;
İlk biz minecraftda bir şey bilmiyorduk , sonra ev yapmayı öğrendik izledik izledik geliştirdik kendimizi.
Ama bence tek kişilik çalışma bir ekip kur bu 2 kişilikde olur yan komşuda olur...
Hayır editleir yaptım görebilirsin
+ zaten yapmayacaklarını anlamıştım :p gerçektende öyle oldu yapmadılar oyunuu

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
@GodofMilker da anlatmış sana. Ben de geçtim aynı yoldan. Yaparken öğrenirim ile iş olmuyor malesef. Sırf bu yüzden aylarca aynı oyun üstünde çalıştığımı hatırlarım. Bir süre ara verip kendimi dilde geliştirdikten sonra normalde yapamadıklarımı herhangi bir kaynaktan yararlanmadan yapmaya başladım. (Buna 23k satır kodu ortalama 30 satıra indirmek de dahil...)

GhosTAnqeL

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
@GodofMilker da anlatmış sana. Ben de geçtim aynı yoldan. Yaparken öğrenirim ile iş olmuyor malesef. Sırf bu yüzden aylarca aynı oyun üstünde çalıştığımı hatırlarım. Bir süre ara verip kendimi dilde geliştirdikten sonra normalde yapamadıklarımı herhangi bir kaynaktan yararlanmadan yapmaya başladım. (Buna 23k satır kodu ortalama 30 satıra indirmek de dahil...)
Yok kardeş yolu karıştırmışsın sen :D