Teorik_Buildci
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
serveri ben açarım.Yardımda bulunabilirim serveri sizmi sağlıyacaksınız ?
serveri ben açarım.Yardımda bulunabilirim serveri sizmi sağlıyacaksınız ?
Tamam ne zaman başlıyorsun ?serveri ben açarım.
gördüm D[DOUBLEPOST=1435596464,1435596414][/DOUBLEPOST]Gönderdim ben facebook adresini
kişileri topladım.Sadece komut blokcu arıyoruz 3 kişiyiz galiba.İşiniz yoksa 10-15 dakikaya başlayabiliriz.[DOUBLEPOST=1435596568][/DOUBLEPOST]Tamam ne zaman başlıyorsun ?
Sürüm 1.7.9 uygunmudur (müsaitsen)Tamam ne zaman başlıyorsun ?
Şimdi döneklik gibi olmasında; zaten başka arkadaşlarla bi proje yapıyoduk ona devam etcemgördüm D[DOUBLEPOST=1435596464,1435596414][/DOUBLEPOST]
kişileri topladım.Sadece komut blokcu arıyoruz 3 kişiyiz galiba.İşiniz yoksa 10-15 dakikaya başlayabiliriz.[DOUBLEPOST=1435596568][/DOUBLEPOST]
Sürüm 1.7.9 uygunmudur (müsaitsen)
Facebook var mı ?Uygun.
Hayır kullanmıyorum o sosyal medya şeysini , skype var fakat ama sanırım senin yokmuş..Facebook var mı ?
Facebook var mı ?Uygun.
tamamŞimdi döneklik gibi olmasında; zaten başka arkadaşlarla bi proje yapıyoduk ona devam etcem
Yeni aklıma geldi
evet.Ozaman öxel kınuşmadan halledebiliriz şimdilik.Sonra oyunun içinden konuşuruz ?Hayır kullanmıyorum o sosyal medya şeysini , skype var fakat ama sanırım senin yokmuş..
Özele bakarsan sevinirim.evet.Ozaman öxel kınuşmadan halledebiliriz şimdilik.Sonra oyunun içinden konuşuruz ?