Devasa Ağaç Konu!(istediğin konu!)

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
Siz ağaci dallandırın gece yarisi burda olursaniz rüya veya anı anlatmaya gelirim..[DOUBLEPOST=1435613553,1435611982][/DOUBLEPOST]Burada olan varmi ateşli ve salaklik iceren bi anım var

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
Zaman : Geçen yaz Temmuz öglen saatleri
Durum : Milli formayı giymemiştim ... bkz : Sıcak bir namahreme Haçlı seferi düzenlemiş olmamak.
Yer : Kimsenin ugramadığı ıssız şark köşesi
Kişiler : Sadrazam boylu ama tecrübesiz olan ben - Mini etegi cok mini olan stayjer Turizm Otelcilik Ogrencisi Stayjer Selin
Cavųş : Uykuda
Şark köşesinde (araba zipliyor yanlis yazabilirim) lipton 1,5 litre ile keyf yapmaktayim Selin geldi sıcaktan oda terlemisti minisinden assagi hafif ter dokuluyordu benden yaklasik 10 m uzaga oturdu ayaklarini masaya atti odun gibi gozukmemek icin okuz gibj bakmadim

Sarışındı gamzeli ve yeşil gözlü beklemedigim bir anda soluna yani bana bakarak gulumsedi ben gulumsemeye calisirken heycandan gozuumden yaş geldi (selin agır bi kaşardı)

DEVAMI OKUYAN VARSA ... VE YEMIN EDERIM NE EKSIK NE FAZLA.[DOUBLEPOST=1435614764,1435614652][/DOUBLEPOST]Emin ben mobilden etiket yapamiom bizimkileri etiketlermisin

Isildak

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Zaman : Geçen yaz Temmuz öglen saatleri
Durum : Milli formayı giymemiştim ... bkz : Sıcak bir namahreme Haçlı seferi düzenlemiş olmamak.
Yer : Kimsenin ugramadığı ıssız şark köşesi
Kişiler : Sadrazam boylu ama tecrübesiz olan ben - Mini etegi cok mini olan stayjer Turizm Otelcilik Ogrencisi Stayjer Selin
Cavųş : Uykuda
Şark köşesinde (araba zipliyor yanlis yazabilirim) lipton 1,5 litre ile keyf yapmaktayim Selin geldi sıcaktan oda terlemisti minisinden assagi hafif ter dokuluyordu benden yaklasik 10 m uzaga oturdu ayaklarini masaya atti odun gibi gozukmemek icin okuz gibj bakmadim

Sarışındı gamzeli ve yeşil gözlü beklemedigim bir anda soluna yani bana bakarak gulumsedi ben gulumsemeye calisirken heycandan gozuumden yaş geldi (selin agır bi kaşardı)

DEVAMI OKUYAN VARSA ... VE YEMIN EDERIM NE EKSIK NE FAZLA.
Burdayız da, dikkat et susturulma :(