Ekran kartı gözükmeme hatası

aslan5834

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selamun aleykum arkadaşlar benım laptobda bı sorun var en son lol oynarken oyun gıttı bı dll eksıktı onu tamamladım sonra bole oldu neden oldu bılmıyorum dll neydı onuda bılmıyorum 1 yıl felen oldu bu olalı hala arastırıyorum lutfen yardım edın driverlarını felen aradım ama bulamadım lutfen yardım edın hıc bır oyunda acılmıyor unturned mınecraft bıle acılmıyor
windows 7 32 bit Gateway M-152 serisi yardımlarınızı beklıyorum

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

KosovAli27

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bendede buna benzer bi hata vardı bilgissyarcıya götürdüm DriverPack Solution diye proğramla driverlarını yükleyip yapmıştı

aslan5834

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ati Hd 2600 sanırım. Aida64 ile bakmayı dene.
kardeş programı yukledım sımdı nasıl bakıcam napıcam[DOUBLEPOST=1435680103,1435680038][/DOUBLEPOST]
bendede buna benzer bi hata vardı bilgissyarcıya götürdüm DriverPack Solution diye proğramla driverlarını yükleyip yapmıştı
senınkınıde denıcem hemen sımdı[DOUBLEPOST=1435683276][/DOUBLEPOST]
kardes olmadı duzelmedı

KosovAli27

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
kardeş programı yukledım sımdı nasıl bakıcam napıcam[DOUBLEPOST=1435680103,1435680038][/DOUBLEPOST]
senınkınıde denıcem hemen sımdı[DOUBLEPOST=1435683276][/DOUBLEPOST]
kardes olmadı duzelmedı
malasef bilmiyorum eğer sorunu bulamzsan bilgili bi kişiye göster bence

lauwwie

Marangoz
En iyi cevaplar
0
yakan biryerde bilgisayarcı yok mu ? yaptır onlara yaptırırken bekle sende parça çalıyolar arkadaşımın başına geldi