Rica ederimKRHN bi plugin yapmış kız demiş neden parayla değil bedava satıyorsun KRHN demiş ben herkezi düşünürüm kız demiş ne kadar herkezi düşünen bir erkek...
You too.Very Good because Good
Rica ederimKRHN bi plugin yapmış kız demiş neden parayla değil bedava satıyorsun KRHN demiş ben herkezi düşünürüm kız demiş ne kadar herkezi düşünen bir erkek...
You too.Very Good because Good
Sanki nitradoda server.properties değişmiyorBatıHost alın direk masaüstu bağlantısı veriyor zaten...
Nitradoda ise vip permi olan full join diye bi permi verince aynı işi goruyordu
Değiştirsen bile sonra düzeliyor.Sanki nitradoda server.properties değişmiyor![]()
Teşekkürler, logolarımı @ErenBeyazkurt hazırlıyor kendisine teşekkür ediyorumBüyük logo koyunca kuul olmuyorsun tamam mı
*Eline sağlık*
Ne yazacağını da ben ._.Teşekkürler, logolarımı @ErenBeyazkurt hazırlıyor kendisine teşekkür ediyorum![]()
Ne yazık ki, bakalım neler olacakÇok yararlı olmuş ^^ Ama Nitrado gibi hostinglerin tepesini attırabilir![]()
Bunu yasaklamak için ya sunucuya kendilerine özel bir eklenti atmalılar ya da craftbukkit'i editlerler ki bunu yapmaları takdirde çoğu eklenti çalışmaz. Bu olay 3-4 yıldır olan bir şey ve şimdi iptal edileceğini hiç sanmıyorumNitrado 1 gb 4 kişi ile 1 gb 20 kişi arasındaki fark çok büyük kesinlikle böyle bir şeyi yasaklarlar![]()
Yaşı küçük arkadaşlar 12 slot alıp daha çok online çekebilir ama yaşı büyük arkadaşlar ve daha çok para verenlerde bunu yapabilir, orada sunucunun kalitesi konuşurBence Plugin Derhal Kaldırılmalı Yaşı Küçük Arkadaşlar 12 SLOT Luk Server Alıp Para Verenlerden Daha Çok Online Çekebilir Gidip BatiHost Alabilirler , Bence Kaldırılmalı.