[SKRIPT]Irk Sistemi !

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cüce Irkı Yapıp Cücelere Güç Efekti Verebilirsin Ayrıca Kapıyı Kullanarak Kalkan Yapabilirler .. Demir Kapıya Sağ Tıklayınca Kafasına Geçirir Ve Sanki Kalkan Tutuyormuş Havası Verebilirsin .. Ayrıca Sunucusunu Açmayı Düşünür müsün? :D

S

Switcher

Ziyaretçi
Cüce Irkı Yapıp Cücelere Güç Efekti Verebilirsin Ayrıca Kapıyı Kullanarak Kalkan Yapabilirler .. Demir Kapıya Sağ Tıklayınca Kafasına Geçirir Ve Sanki Kalkan Tutuyormuş Havası Verebilirsin .. Ayrıca Sunucusunu Açmayı Düşünür müsün? :D
Hmm , öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim , sunucu açmayı düşünmüyorum ve güzel fikir yarın belki eklerim.[DOUBLEPOST=1435697420,1435697384][/DOUBLEPOST]
Güzel bir skript olmuş dostum. GOOD JOB.
Teşekkür ederim.

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
aslında bannerlar ile 1.8 de kalkan yapılabilir..

batuhanmck

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence gayet başarılı. Daha iyi fikirlerini bekliyorum takiptesin. -_- Örnek olarak cüceye şunu ekleyebilirsin. Canı 4 kalp kaldığında 10 Saniyeliğine hız,zıplama ve görünmezlik verebilirsin. Buda benim fikrim.
İyi forumlar.

S

Switcher

Ziyaretçi
Bence gayet başarılı. Daha iyi fikirlerini bekliyorum takiptesin. -_- Örnek olarak cüceye şunu ekleyebilirsin. Canı 4 kalp kaldığında 10 Saniyeliğine hız,zıplama ve görünmezlik verebilirsin. Buda benim fikrim.
İyi forumlar.
Güzel fikir fakat şu an başka bir skript üzerinde çalışıyorum o bitince burada v2 çıkarabilirim.