En iyi eşya asansörü

CubeSword

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yapması kolay, hızlı ve en önemlisi çok güzel görününen bir eşya asansörü tarzı gösterdim. Videoda her şey mevcut. Lütfen beğenirseniz youtube hesabınız varsa videoya beğeni ve yorum atmayı unutmayın :) İyi seyirler.
Dünya Linki:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

VirusTotal:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

VİDEO:

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok güzel bi sistem olmuş hem de komut bloksuz olduğundan survival'da da kullanılabilir. Fakat şu yukarı çıkarmayı anlayamadım. Bir blok çıkarmayı gösterdin, ok. Ama o kadar nası çıktı? Şeffaf bi de ama anlayamadım.

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Bu çok uzun süredir olan bir şey
ama 1.8'de bozuldu diye biliyorum bozulmamış meğer

CubeSword

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu çok uzun süredir olan bir şey
ama 1.8'de bozuldu diye biliyorum bozulmamış meğer
Yok duruyor. Kendi icadım demedim zaten :)[DOUBLEPOST=1435743209,1435743128][/DOUBLEPOST]
Çok güzel bi sistem olmuş hem de komut bloksuz olduğundan survival'da da kullanılabilir. Fakat şu yukarı çıkarmayı anlayamadım. Bir blok çıkarmayı gösterdin, ok. Ama o kadar nası çıktı? Şeffaf bi de ama anlayamadım.
Yanında kaçacak blok yoksa ne kadar yüksek olursa olsun yukarı çıkıyor.

furkan3000

Obsidyen Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
62
Boş bi alana çıkana kadar ilerlemeye devam ediyor eşyalar... tam anlatamadım boşver kur sistemi yaslan arkana :)

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben aynı mantıkla farklı bir devre yapmıştım buna benzer ama bu kadar seri değil.

Çeviri: Güzel olmuş.