Antalyaspor psikolojimi bozdu

Antalya Ne buldu?

• Altın madeni

Kullanılan: 0 0.0%
  • ip var

Kullanılan: 2 28.6%
  • birikimdir ya o

Kullanılan: 0 0.0%
  • antalyaya tatile geliyolar bişi bulmadı

Kullanılan: 2 28.6%
  • antalyaya gelecekler sonra nah diyip gidecekler.

Kullanılan: 3 42.9%

• Kullanılan toplam oy
    7

Fuzenova

Marangoz
En iyi cevaplar
0
10 yıldır hayalini kurdugum ronaldinho antalyaya gidiyor.etoo geldi bile.adamlar 10 oyuncu daha aldılar.anlamadım altın madenimi buldular bu nedir lan? Bi lig yükseldiler azımıza edecek antalya yemin ediyorum beni satın alacak diye korktum psikolojim bozuldu siz ne düşünüyonuz?

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Desene 5. Büyük Geliyor :p
Pek Futbolla İlgilenem Ama Neyse :(

BrolyTheSSJ

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yahu siz bunların öyle Barcelona dönemlerindeki gibi, İtalya dönemleri gibi mi oynayacaklarını zannediyorsunuz? Bunlar;
  • 34-35 yaşlarına geldiler. Burada parayı alacaklar, tatili yapacaklar. Tıpkı Xavi gibi sonra Katar veya Amerika'ya gidip orada da bırakırlar artık futbolu. Drogba diyenler olacak; Drogba bitik değil. Adam Çin'e gitmeyi kendi istedi. Bunlar ise gittikleri takımlardan kovuluyor. Aralarındaki fark bu. Birisine "Kal" diye yalvarırlar, diğerini istenmeyen adam ilan ederler.
  • Hele hele Türkiye'deki kasap defanslar varken ve bu ikisi de yaşlıyken (bir insanın yaşı arttıkça özellikle kemikle ilgili sakatlıklar çok daha yavaş iyileşir, diğer sakatlıklar için de aynısı geçerlidir), adamlar sakatlıktan zor çıkar bence.
  • Hem Drogba gibi olsa ne olur ki? Takımdaki diğer adamlar berbat. Galatasaray çok daha iyiydi mesela. Drogba'nın işi çok daha kolaydı. Düşünün ki Messi Barça'yı bıraktı ve İngiltere 4.lig takımına gitti. Aynı şey. Takdiri size bırakıyorum.

(NOT: Galatasaraylıyım ama bu olaya objektif bakarak yaklaştım. Görünen köy kılavuz istemez ne de olsa.)