Hazır Forge'lu Minecraft / Hazır Forge'lu + Pluginli Server / Shaders ve daha fazlası

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar yıllardır forge ve minecraft' la uğraşıyorum. Kendime güveniyorum, bu yüzden bu konuyu açma gereği duydum :). Her türlü mod paketi isteklerinizi bekliyorum !!. Hata da olur benim için sorun değil yardim ederim :)

Tamamen tek başıma editlediğim Minecraft launcher crash riski neredeyse 0 tek bir nedenden crash verir oda modun yan modunu yüklemediğiniz için Link =

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Not= Launcher 2gb ram yemeye ayarlıdır. 3gb'dan daha az ramınız varsa lütfen şu işlemle yediği ramı düşürün
Minecraft.exe aç > Edit Profile > orda en altta JVM Arguments'teki -Xmx2G kısmını bulun > ordaki 2G sayısını değiştirerek ramını arttırıp düşürebilirsiniz örnek= -Xmx1G yani 1GB ram yicek. Yine olmadı ??? = JVM Arguments teki tiki kaldırın ( büyük bi paket yaparsaniz crash yeme riskiniz var )

Hem MOD Hemde PLUGİN yüklene bilen server !! =
[Beceremezseniz konuya mesaj atin 2dk da yapiyim :)]

Link=

Neden bukadar zor bir kod kullaniyoruz ? = basit kodlarla 2gb ve daha fazla ram verince hata oluşuyor üzgünüm biraz uraşicaksiniz başlatmak için :D (Benlik değil minecraftla alakali bir durum)

OPTİFİNE + SHADERS KOLAY KURULUM =
1- Yukaridan hazirladiğim .minecrafti indirin
2- Gerisi hazirladiğim dosyada yaziyor (çok basit)

link =

Hatalar ve çözümleri =

1- Sanırsam en çok yapilan hata bu 64 bit pc ye 32 bit java yüklemek hemen bu linkten indirebilirsiniz 64 bit uyumlu javayi :)

Link =

2- Java 8 sorunu, bu dosyayı mods klasörüne atarsanız java 8 ilede problemsiz oynayabilirsiniz

Link =

Son düzenleme:

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Mümkünse Shaderlı Optifinelı bir mod paketi ve ben sonradan mod paketi eklersem kendini düzeltmez değil mi bir mod daha ekleyeceğim de?

MedMaster

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bana sırf eğlence modlarından hazırlanmış 2-3 yaratık öldürdükten sonra tadı kaçmayan yani görevleri falan olan modlardan oluşan bir mod pack istiyorum yani kısaca Eğlence modlarından oluşan hiç sıkılmayacağım bir modpack istiyorum :D

tree

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
yogbox u 1.8 e dönüştürürmüsün tüm modları ile beraber

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Bana sırf eğlence modlarından hazırlanmış 2-3 yaratık öldürdükten sonra tadı kaçmayan yani görevleri falan olan modlardan oluşan bir mod pack istiyorum yani kısaca Eğlence modlarından oluşan hiç sıkılmayacağım bir modpack istiyorum :D
gerçekten görev istiyosan bi süre beklemelisin hardcore quest modunu öğrenmeye çalişiyorum yinede ben senin için çok zevkli bi mod paketi yaparim özellikle istediğin bi mod varsa sölemen yeterli not= upload uzun sürdüğü için 1 2 gün sürebilir[DOUBLEPOST=1435833556,1435833425][/DOUBLEPOST]
Biraz zorlicak ama denicem[DOUBLEPOST=1435833733][/DOUBLEPOST]
minecolony adli mod (yogboxta köy kurmana yarayan) güncellenmemiş bir mod yeni versionlarda yok üzgünüm yapamicam :( çok isterdim yardimci olabilmeyi[DOUBLEPOST=1435833797][/DOUBLEPOST]
Mümkünse Shaderlı Optifinelı bir mod paketi ve ben sonradan mod paketi eklersem kendini düzeltmez değil mi bir mod daha ekleyeceğim de?
hayir hiçbir sorun çıkmaz hazirliyorum :)

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
tabikide istediğin makineli modlara sölersen sevinirim[DOUBLEPOST=1435834262,1435834228][/DOUBLEPOST]
Kesinlikle preminium gibi gözüksede şifreyi sallasanizda giriyor hazirladiğim launchere ^^ Not= Yanliş anlamayin tamamiyla ben yapmadim sadece üzerinde oynadim
saol kardeşim :) crash olmasa uğraştırmazdım ama :/

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
tm iftara kadar halletmeye çalişicam :)[DOUBLEPOST=1435837573,1435834733][/DOUBLEPOST]
1.7.10 sörvır dosyası isterik !
Bitirdim kardeşim :D hem plugin hem mod yüklenebiliyor konuya ekledim linki indirirsin[DOUBLEPOST=1435837764][/DOUBLEPOST]
Not = Öncelikle konudaki .minecrafti indir ( zorlanmican merak etme ) kalani indirdiğin dosyada yaziyor çok basit
kullandiğim shaderspack = sonuna kadar izle beğeniceksin :D

Buda indirme linki :) =

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Şifreyi kafadan attım ama ben başka birisinin ismini kullanıyorum skinsiz ama bilmiyrem :(