[İstek] Lütfen Cok Lazım Lütfen Yarıdım Edin

HandPvP

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Beyler Son Zamanlarda Bildiginiz Gibi Baya Bir Hile oldu Simdi ise Bir İstek olarak Söyle bir şey istiyorum
Yapabilirmisiniz Cok sagolun simdiden
Adamlar /report <isim> <nedeni> yazcak
sonrada admin /reportlar yazınca chest acılıcak bu chestin içinde adamların reportları beliricek nsl yapabilirim
Cok Sagolun simdiden

Not: Lüzumsuz Yere Yorumlar Yazıp Suclamayın beyler Lütfen kesinlikle kotu yorum yapmayın
Genellikle kotuluyorsunuz lütfen yardım ediniz

MineBine

Gurbet elde bir başıma neyleyim?
En iyi cevaplar
0
KRHN'ın yaptığı Friendly Report Plugini var. Forumda bulabilirsin.

S

Switcher

Ziyaretçi
Skript konusu açılmışken bir şey soracağım @sergun26
komutu kullanınca chest açılıyor fakat bazı itemler gözükmüyor , bazen hepsi gözüküyo , bazen ise tek bir tanesi gözüküyor bunu nasıl düzeltebilirim ?

EDİT : Çözdüm.

Andromurat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bi gülme tuttu beni :D :D bence bunu pluginle hallet skript ile kasmaya gerek yok kodlaması uzun sürer kimse gönüllü ugraşmaz :D

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Kod:
command /rapor <text> <text>:
    trigger:
        set {reports.%player%} to "&6%player% &c--> &6%text-arg-1% &c// &f%text-arg-2%"
        send "&6Rapor gonderildi." to player
        add {reports.%player%} to {reports::*}

command /raporlar:
    permission: rapor.incele
    trigger:
        send "&6&lRaporlar :" to player
        send "" to player
        loop {reports::*}:
            send "%loop-value%" to player

command /raporlaritemizle:
    permission: rapor.temizle
    trigger:
        delete {reports::*}
        send "&6Raporlar temizlendi."

Şu kodu yazmak kimse için uzun sürmeyecektir. Denemedim ancak muhtemel olarak çalışacaktır.

Raporları şu şekilde gösteriyor: [Gönderenin İsmi] --> [Rapor Edilen Kişi] // [Rapor İçeriği]

ek olarak birde raporlaritemizle komutu ekledim.

Yetkiler:
Rapor komutu herkese açık.
Raporlar komutu için gereken perm: rapor.incele
Raporlaritemizle komutu için gereken perm: rapor.temizle

İyi forumlar.

batuhanmck

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skript konusu açılmışken bir şey soracağım @sergun26
komutu kullanınca chest açılıyor fakat bazı itemler gözükmüyor , bazen hepsi gözüküyo , bazen ise tek bir tanesi gözüküyor bunu nasıl düzeltebilirim ?

EDİT : Çözdüm.

Çözmüşsün ama lazım olan arkadaşlar varsa belki görür wait 3 veya herhangi bir wait ekleyerek çözebilirsin.
İyi forumlar.

GetqusA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kod:
    trigger:

command /raporlar:
    trigger:
        send "" to player

trigger:

Şu kodu yazmak kimse için uzun sürmeyecektir. Denemedim ancak muhtemel olarak çalışacaktır.

Raporları şu şekilde gösteriyor: [Gönderenin İsmi] --> [Rapor Edilen Kişi] // [Rapor İçeriği]

Yetkiler:

İyi forumlar.
:) Yapmışsın saygim var ama
Orda diyorki gonderdiginde bir chest acilsin orda yolladigi raporlar olsun kagitta yazili , ugras dur yani ...

batuhanmck

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
:) Yapmışsın saygim var ama
Orda diyorki gonderdiginde bir chest acilsin orda yolladigi raporlar olsun kagitta yazili , ugras dur yani ...

Uğraş dur derken bu kadar basite almayın bence. Mesela chest şeklin de yaparsa ben nasıl yapıldığını öğreneceğim. O yukarıda yaptığı skriptten add kodu ne işe yarıyor onu öğrendim. Başkalarıda başka şeyi öğrenir. Bu kadar üşengeç olmayın. Skripte başlayalı 1-2 gün oldu orada ki add kodu çok işime yarıcak ve ben bu skripti sunucumda kullanıcam.
İyi forumlar.

GetqusA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Uğraş dur derken bu kadar basite almayın bence. Mesela chest şeklin de yaparsa ben nasıl yapıldığını öğreneceğim. O yukarıda yaptığı skriptten add kodu ne işe yarıyor onu öğrendim. Başkalarıda başka şeyi öğrenir. Bu kadar üşengeç olmayın. Skripte başlayalı 1-2 gün oldu orada ki add kodu çok işime yarıcak ve ben bu skripti sunucumda kullanıcam.
İyi forumlar.
Arkadaşım ,o skripti daha once 2-3 kisi farkli farkli yapti biraz eski skriptlere baksaniz ?
O chest şekline gelirsek ,biraz bukkit karıştırın ,ben nasıl ogrendiysem sende öyle ögrenirsin ,daha dur 2 gün olmuş ,ben şahsen bu skripte zamanımı ayırmam ...

Myper

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
İyi forumlar.
Tamam 3. günde de çözersin Skripti sen bu kafa ile. Eğer bi bukkitten skript forumuna bakacak olursan aradığın her şeyi bulursun. Ches tşeklinde nasıl yapılacağını da öğrenmek istiyorsan da
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
ve birkaç variableyi kullanabilirsin...

HandPvP

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kod:
    trigger:

command /raporlar:
    trigger:
        send "" to player

trigger:

Yetkiler:

İyi forumlar.
kardeşim cok saol ya önemli deil zaten ben öğrenmeye çalışıyorum buda yeter bana cok saol teşekkürler bn yaparım o chesti öğrenmeye çalışırım saol tekrar

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
kardeşim cok saol ya önemli deil zaten ben öğrenmeye çalışıyorum buda yeter bana cok saol teşekkürler bn yaparım o chesti öğrenmeye çalışırım saol tekrar
Rica ederim. Öğrenmek istiyorsanız hazır yazken bence javaya başlayın. Zor değil girdikçe alışıyorsun :p