[YARDIM] Kodum item vermiyor

batuhanmck

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler /kit yazılınca menü açılıyor orada sıkıntı yok. Sıkıntı menüde ki zümrüte sağ tıklayınca item vermiyor. Hiçbir şey olmuyor yani? Hata nerde?

Kod:
command /Kit:
    permission: ozel.kit
    trigger:
        open chest with 6 row named "&6&oKits" to player
        wait 1 ticks
        format slot 1 of player with emerald named "&bKit &7: &c&oPaysan" to be unstealable
Kod:
on right click holding emerald:
    tool of player is emerald named "&bKit &7: &c&oPaysan"
        make console execute command "/kits Paysan %player%"

Myper

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Oradaki holding işi bozuyor. Holdingi kullandığın event, sadece yazdığın itemi elinde tutarken sağ tıkladığında çalışacaktır. Holdingi kaldırırsan envanter(/chest her neyse) içindeki tıklamalarda çalışacaktır.

Edit: Bir de şimdi farkettim ki open chest yazıp format slot ... of player effectini kullanmışsın. Player yerine chest yaz ki açılan chestin ... slotuna eşya konulsun.

batuhanmck

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oradaki holding işi bozuyor. Holdingi kullandığın event, sadece yazdığın itemi elinde tutarken sağ tıkladığında çalışacaktır. Holdingi kaldırırsan envanter(/chest her neyse) içindeki tıklamalarda çalışacaktır.

Edit: Bir de şimdi farkettim ki open chest yazıp format slot ... of player effectini kullanmışsın. Player yerine chest yaz ki açılan chestin ... slotuna eşya konulsun.

Şu an mobilim sana zahmet olmazsa düzenleyip verir misin? Akşama anca geçerim de bilgisayara.

Myper

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Kod:
command /Kit:
    permission: ozel.kit
    trigger:
        open chest with 6 row named "&6&oKits" to player
        wait 1 ticks
        format slot 1 of PLAYER with emerald named "&bKit &7: &c&oPaysan" to be unstealable

Büyük harf ile yazdığım yer.

GetqusA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çünkü Öyle Yapmıyacaksın
Normal Bir Kod Oluştur .. Yani "On Right Click" 'i Unut Onun Yerine Command Kullanıyorsun Daha Sonra
Kod:
format slot 1 of player with emerald named "&aKit" to close then run "kit Paysan %player%"

batuhanmck

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onun yerine "on" yaz. -Biliyorum çok tuhaf bir cümle oldu-

Aynen öyle olmuş adamım. :lol:[DOUBLEPOST=1435917638,1435917564][/DOUBLEPOST]
Çünkü Öyle Yapmıyacaksın
Normal Bir Kod Oluştur .. Yani "On Right Click" 'i Unut Onun Yerine Command Kullanıyorsun Daha Sonra
Kod:
format slot 1 of player with emerald named "&aKit" to close then run "kit Paysan %player%"

Vazgeçtim şöyle bir şey yaptım adam sunucuya ilk girdiğinde chest veriliyor. Sağ tıkladığında demir set, elmas kazma, 30 level, 1 k para şeklinde. Fakat sorun şu adam o chesti yere koyabiliyor onu nasıl önlerim? Chestin adını denem olarak var sayarak.