Bu karıncaya neler oluyor?

İntihar mı ediyor?

• Evet

Kullanılan: 9 90.0%
  • Hayır

Kullanılan: 1 10.0%

• Kullanılan toplam oy
    10

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Değerli kardeşlerim.
Ben bugün bahçeye çıktım. Badana fırçası kova dolusu suyun içine koyulmuş su bembeyaz olmuştu. Çünkü babam badana yapmıştı. Herneyse ben hortumun yarısını parmağımla kapatarak fıskiye gibi hızlandırdım, köpükler çıktı ve ayran köpüğü gibi köpük doldu.
Sonra karıncalar kaç saniyede ölür diye deneyler yaptım köpük seviyesi patlayarak baya bir azaldı. Sonra bir yaprakla yetişkin karınca aldım. Sapına tutundu, badana boyasıyla dolu suya yaklaştırdım, biraz içti sonra kovanın üstüne koydum. (kovanın en üst kısmı. Bilirsiniz sadece karıncanın 2 katıdır) sonra oraya koydum işte. Ardından kendini BADANALI SUYUN İÇİNE ATTI! Belki bu tesadüftür susamıştır vb diye başka bir yetişkin karınca taşıdım aynısını yaptım ODA KENDİNİ BADANA SUYUNA ATTI BEN ENGELLEDİM! Beyler bu karıncalara n'oluyor? Madde bağımlısı mı oldular? Yoksa midesindeki aside karışınca acıya dayanamayıp ******* mı ediyorlar?
Not: bilimsel bir forum bilmiyorum siz aktif bir tans biliyorsanız özelden söyleyin
Dipnot:biliyorum hikaye yazarı gibi olay anlatıyorum. Hoşuma gidiyor.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Bir karıncanın o şekilde kendini öldürmesi pek mantıklı değil. Muhtemelen kokusu ve tadı çekici gelmiş olabilir, bunu anlamanın tek yolu aynı şekilde koy karıncayı. Kendini atmadan önce de karıncayı badana kovasından çıkarıp yere bırak ve yakınına erişebileceği, görebileceği, koklayabileceği bir yere badana dök bir tasa olabilir. Bakalım oraya mı gidecek, eğer gitmezse muhtemelen stresten atlamıştır, eğer giderse kokusu çekicidir. Eğer ölürse içtiği badana yüzünden acıdan dolayı atlamıştır.