Gereksiz Oda için skript önemli

SerhatGundogdu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Beyler Bildiğiniz Kadarıyla GereksizOda hub server açılıyor ve bide bi skript lazım çok acil
server açılınca reload çekecek bir skript lazım çok acill

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
böyle bir event mevcut değil diye biliyorum.on load komutunu kullansan durmadan reload atar aynı şekilde on start skript komutundada aynı şey olur.

Avioteto

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kod:
on load:
    if {reload} is 1:
        set {reload} to 2
        send "&2Reload Atiliyor ..." to console
        execute console command "reload"
        stop
    if {reload} is 2:
        wait 20 real minutes
        set {reload} to 1
        stop
Buyur

HqeS

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
bende diyorum server zaten 0 dan açılcak reload atmanın anlamı yok

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Kod:
on load:
    if {reload} is 1:
        set {reload} to 2
        send "&2Reload Atiliyor ..." to console
        execute console command "reload"
        stop
    if {reload} is 2:
        wait 20 real minutes
        set {reload} to 1
        stop
Buyur
Integer'lar hatırladığım kadarıyla 16 ve 32 bitti. 1 bitlik olan Boolean'ları kullanmama sebebiniz acaba nedir?

Avioteto

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Integer'lar hatırladığım kadarıyla 16 ve 32 bitti. 1 bitlik olan Boolean'ları kullanmama sebebiniz acaba nedir?
Çok Güzel Soru , O Kadar Profesyonel Değilim Desem :)[DOUBLEPOST=1435939364,1435939319][/DOUBLEPOST]
bende diyorum server zaten 0 dan açılcak reload atmanın anlamı yok
Paralı Ancak Cracklı Olan Pluginlerin Bazıları Reload Atılmadan Çalısmıo Bildiğim Tek Neden Bu

Avioteto

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Skunityde Boolean Anlatılmıoki Anlayam . Ondan Bole Yapabildim d
B
Skript de karşılığı nedir bilmem lakin sana anlatayım işine yarar, Boolean iki adet değer alır. True (1) ve False (0) ve bu kadar :D Zor bir şey değil temellerden.
aa kolaymıs senin dediğin gibi booleanlı yapıp atıcam bkle d[DOUBLEPOST=1435939757,1435939528][/DOUBLEPOST]
Skript de karşılığı nedir bilmem lakin sana anlatayım işine yarar, Boolean iki adet değer alır. True (1) ve False (0) ve bu kadar :D Zor bir şey değil temellerden.
Yapamadım :( .Boolean oluoda not boolean olmuo . 1 oldu 0 olmadı d

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
B

aa kolaymıs senin dediğin gibi booleanlı yapıp atıcam bkle d[DOUBLEPOST=1435939757,1435939528][/DOUBLEPOST]
Yapamadım :( .Boolean oluoda not boolean olmuo . 1 oldu 0 olmadı d
Boolean yaparken "true" ve "false" değerleriyle belirtmen gerek, ben 1 ve 0 derken onun GATE olarak ne anlama geldiğini söylemiştim :D