Alps
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
FM2+ ölecek kuzucum.Yeni apu çıkana kadar![]()
Bellekleri içeri alacaklar ve tamamen kapalı kutu sisteme çevirecekler.
FM2+ ölecek kuzucum.Yeni apu çıkana kadar![]()
Ben ne anlarım donanımdan yazılmcıyız bizAnakart işlemci uyumsuz![]()
İşlemci AMD Anakart İntelBu bilgisayar ile Minecraft'ı oynarsanız muhtemelen 400 FPS rahat alırsınız.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Buyrun para benim için dert değil diyenler içinBu bilgisayar ile Minecraft'ı oynarsanız muhtemelen 400 FPS rahat alırsınız.
O SSD Ye Windows Kurduktan Sonra GTA5 Yükleyemezsin YaBuyrun para benim için dert değil diyenler için GTA 5 i ard arda 2 kez açıp 2 sinde de 60fps alabilecek bir bilgisyar. (Not: Hazırlarken salyam aktı temizlemeye gidiyorum.)
O SSD Ye Windows Kurduktan Sonra GTA5 Yükleyemezsin Ya![]()
Kısmak Değil Çocuğunu Dışlamışsın ResmenOps fazla kısmışım![]()
Bunu alırsanız GTA V'yi en az 1000 fps de oynarsınız garantili.Kısmak Değil Çocuğunu Dışlamışsın Resmen[DOUBLEPOST=1436020705,1436013554][/DOUBLEPOST]
En Ucuz Hazır Pc Yi Uzun Araştırmalar Sonunda Bulduk 3 Ayımızı Aldı Sonunda 35 Dolarlık Pc Yi Bulmuş BUlunmaktayız !
900hz İşlemci 1Gb Ram Oc Restekli İşlemci 1,1Ghz Çıkabiliyor 4 Gb Haıfza 64 Gb'a kadar Hafıza Kartı Desteği 1080p Video İzletme Desteği Full Hd 1080p + Ultra Ayarlarda 8bit Mario Oyun Keyfi Alabileceğiniz En İyi Pc Diyebiliriz
400 FPS ' mi Bende GTX 960 sağlam bir msi ekran kartı var lakin 250 FPS yi geçmiyor bütün ayarlar full nasıl 400 FPS alıcak o sistemde anlamadım not olarak benim pc 4500 TL anlamadım nasıl 400 fps alacağınıBu bilgisayar ile Minecraft'ı oynarsanız muhtemelen 400 FPS rahat alırsınız.
Bu zaten oyun için yapılmış bir şey değil. Videoda gösterdiği şeyler için buKısmak Değil Çocuğunu Dışlamışsın Resmen[DOUBLEPOST=1436020705,1436013554][/DOUBLEPOST]
En Ucuz Hazır Pc Yi Uzun Araştırmalar Sonunda Bulduk 3 Ayımızı Aldı Sonunda 35 Dolarlık Pc Yi Bulmuş BUlunmaktayız !
900hz İşlemci 1Gb Ram Oc Restekli İşlemci 1,1Ghz Çıkabiliyor 4 Gb Haıfza 64 Gb'a kadar Hafıza Kartı Desteği 1080p Video İzletme Desteği Full Hd 1080p + Ultra Ayarlarda 8bit Mario Oyun Keyfi Alabileceğiniz En İyi Pc Diyebiliriz
Bende Aynı Kart Var Optifine İle 30 Fps Zor Alıyorum400 FPS ' mi Bende GTX 960 sağlam bir msi ekran kartı var lakin 250 FPS yi geçmiyor bütün ayarlar full nasıl 400 FPS alıcak o sistemde anlamadım not olarak benim pc 4500 TL anlamadım nasıl 400 fps alacağını![]()
30 FPS mi alıyorsun abowBende Aynı Kart Var Optifine İle 30 Fps Zor Alıyorum![]()
Dur bir saniye... Minecraft Wiki'de bu bilgisayar için de minecraft versiyonu olduğu yazıyordu...Kısmak Değil Çocuğunu Dışlamışsın Resmen[DOUBLEPOST=1436020705,1436013554][/DOUBLEPOST]