Bilgisayarınız konuşsaydı, size ne söylerdi? :D

GetqusA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bana "******* etmek istiyorum , vur benim anakartıma yağlı beyzbol sapasıyla sok benim ekran kartıma yağlı (OKLAVAYI) "

Yani Bugüne Kadar Gördükleri Aklı Hayale alınmaz bide kamerası var off canlı canlı izliyodur beni :D bilgisayrım olmak istemezdim :(
Evde tek kaldığımda çok ilginç fantazilerim var size söylememem gerekir :D

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bana "******* etmek istiyorum , vur benim anakartıma yağlı beyzbol sapasıyla sok benim ekran kartıma yağlı (OKLAVAYI) "

Yani Bugüne Kadar Gördükleri Aklı Hayale alınmaz bide kamerası var off canlı canlı izliyodur beni :D bilgisayrım olmak istemezdim :(
Evde tek kaldığımda çok ilginç fantazilerim var size söylememem gerekir :D
Arkadaşımız erkeklik testinden geçmiştir. Bundan sonra önünde güzel günler seni bekliyor. Kutsandın evladım.

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Flawless

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bana aynen şöyle derdi:
''Aşkımm, bana ne zaman GTX980 Ti alacağız? :33''

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
" Beni Sana 8Gb Ram 2 Gb Ekran Kartı i3 İşlemci Diye Sattılar Daha Ben Maria Açamıyorum Ekran Kartı Hd5450 Ramlar 666mhz Ahahah Enayi Beni Hurdacıya Satma Zamanın Geldi "
Falan Derdi Herhalde :p

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Bilgisayarı yeni aldığım için "Tanıştığımıza memnun oldum! Umarım beni hor kullanmazsın. Aman dikkat et KSP oynarken Ay'a çok fazla şey gönderme yorulurum. Ve Minecraftta da beni yoracak şeyler yapma. Buna bütün oyunlar dahil." derdi :D

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
"Hergün ctrl + shift + N yapmaktan bıkmadın mı önümde bile çekiyorsun yaw" Derdi.