İstediğiniz Sunucuya Telefondan Bağlanmak

Brando

Zafer ancak ona inananlarındır.
En iyi cevaplar
0
Birazdan Bahsedeceğim Olay Telefonunuzdan İnternetin Olduğu Her Yerde Bir Sunucunun Chatini Görmenize Yarıyacak. Programın Adını Konunun Sonunda Paylaşacağım.
Şimdi Konuya Geçelim Bu Program Bizim Ne İşimize Yarıyacak Diyelimki Bir Sunucu Açtınız Ve Bilgisayarınızn Olmadığı Bi Yerdesiniz Ama Oyuncularınızzla Da İlgilenmek İstiyorusnuz Ve bulunduğunuz Alnanın Wifi Şifresinede Sahipsiniz bu Drumuda Bu Program Devreye Giriyor İstediğinz Gibi İşlem Yapabiliyorsunuz Chat te .

Veya Kardeşim Sunucu Sahibi Siz Değilsiniz Ama rehbersiniz ve tatile çıktınız bulunduğunuz yere bilgisayarınızı Götüremediniz Ve Atılmak Da İstemiyorsunuz Girmediğiniz İiçin Bu Durumda Bu Program Devreye Giriyor Açıyorsunuz Programı Cevapları Yanıltıyorsunuz İster Mute Atıyorsunuz İster Kick

Programın Çalışması İiçin Gereken 2 Adet Yeri Doldurmanız Gerekiyor

1. si programı Açıyoruz ve Account Sekmesinden + işaretine Tıklıyoruz Username or Email Yazan Kısma Oyuna Gireceğiniz Adı Yazıyorsunuz Passworda Da Oyuna Gireceğiniz Şifreyi Ve Save Diyorsunuz Bir Hata Alacaksınız Orda Bi Kutucuk Var Sağında skip authentication Yazıyor Ona Tıklayın Ve Saveye Tekrar basın

2. si Server Sekmesindeki + ya tıklıyoruz Name Kısmına oyuna Gireceğiniz ismi Yazın Adress Kısmına Serverin İp sini Yazın Ve Saveye Tıklayın

Ve Ardından Connecte Tıklayın Sizi Biraz Bekletip Servere Sokucaktır Servere Girdiğinizle herzamanki Gibi login yapın veya ilk defa kayır oluyorsanız register yapın

Bide Eğer Progrqamı Kapattınız Ve Açtınız Connecte Bastınız Ve bir hata Gledi Karşınıza Korkmayın Account Kısmıda Yazan İsmini Tutup Sola Doğru Kaydırın Ve Sonra Tekrar Sağa Doğru Kydırın Connect Yaptığınızda Hata Düzelecektir.

not: Ontime Olan Serverlere Girdiğinizde Ontime Kasarsınız

Prograım Adı: HyperChat

İyi Oyunlar

Brando

En iyi cevaplar
0
Açıkca anlattım Zaten Resime Gerek Olduğunu Sanmıyorum

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen mi yaptın? Güzel olmuş fakat aklıma iki soru takıldı. Chat'e girdiğimizde oyuncu nerede duruyor, yoksa dünya üzerinde olmuyor mu? İkincisi ban veya kick yiyebiliyor muyuz?
Edit: Bu tam Minecraft değil. Konu yeri yanlış x6.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Sen mi yaptın? Güzel olmuş fakat aklıma iki soru takıldı. Chat'e girdiğimizde oyuncu nerede duruyor, yoksa dünya üzerinde olmuyor mu? İkincisi ban veya kick yiyebiliyor muyuz?
Edit: Bu tam Minecraft değil. Konu yeri yanlış x6.
En Son Nerede Girdiysen Orada Duruyor İlk Kayıt Olduysan Spawn'da Ban Kick Yiyebiliyorsun Tp Edebiliyorlar Seni Hatta Pvp Açık Yerdeysen Kesiyorlar Kill Çekiyorlar Normal Oyundaki Gibi Oyuna Giriyor Sadece Oyunu Değilde Chati Görüyorsun Normal Oyuncuya Yapılan Herşeyi Yapabiliyorlar Sana Tabi Ölsen Bile Ekranına Yeniden Diril Falan Gelmiyor :p

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
En Son Nerede Girdiysen Orada Duruyor İlk Kayıt Olduysan Spawn'da Ban Kick Yiyebiliyorsun Tp Edebiliyorlar Seni Hatta Pvp Açık Yerdeysen Kesiyorlar Kill Çekiyorlar Normal Oyundaki Gibi Oyuna Giriyor Sadece Oyunu Değilde Chati Görüyorsun Normal Oyuncuya Yapılan Herşeyi Yapabiliyorlar Sana Tabi Ölsen Bile Ekranına Yeniden Diril Falan Gelmiyor :p
Ölünce program da ölüyor mu? Kötü olmuş son kaldığımız yerden doğmamız. Keşke spawn'da doğsak.

Erenkorowakurwa

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Doğruyu söyle lütfen sana yalancı demiyorum çünkü bu google play store'de var doğruyu söylersen forum üyeleri anlayışla karşılar.

Brando

En iyi cevaplar
0
Kardeşim Ben Zaten Ben Yaptım Demedimki Sadece Bilgilendirdim Benim Yaptığımı Nerden Çıkarıyıorsunuz Zaten ?

MinecraftModları

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Off ya bu 4. Proje gidişi oluyor :D Hep bakıyorum birileri düşündüklerimin aynısını yapıyor. Hatta Pixel Gun 3D adlı oyuna ''Protetype'' adlı silah gelmeden önce ben düşünmüştüm :D

Brando

En iyi cevaplar
0
Malesef Projesini Yapmak Yetmiyor Gevurlar İşi Hallediyor