laptop alcam bütcem 1.500 geçmesin.

lauwwie

Marangoz
En iyi cevaplar
0
arkdaşlar bütcem 1.500 geçmicek ve bir laptop alcam oyunlarda kasma şanmamasını istiyorum minecraft gta4 oynarım sadecede
ilk olarak sistem özelliklerini istiyorum ram kaç gb olsun ,ekran kartı ,marka ve alırken nelere dikkat edeyim arkdaşlar gta 4 ve minecraft oynarım oyunlardan tek kasmasın.
[oyun pc için dizüstü demeyin sıkıldım]

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
1500 liraya biraz zor. Ayrıca laptop ısınacağı için seni rahatsız edebilir. Oyunlarda da iyi performans gösteremeyebilir. Eğer alacaksan 500 tl daha koy 2000 liraya güzel bir masaüstü bilgisayar al. Gta 4 ve Minecraft demişsin ancak bir süre sonra o oyunlar seni sıkabilir ve bunun sonuncunda yeni oyunlar ararsın. Belki oynamak istediğin oyun daha yeni bir oyundur ve sistem yetmez falan bu tür olasılıkları göz ardı etme. Hemen karar verme önce biraz araştır bence.

lauwwie

Marangoz
En iyi cevaplar
0
1500 liraya biraz zor. Ayrıca laptop ısınacağı için seni rahatsız edebilir. Oyunlarda da iyi performans gösteremeyebilir. Eğer alacaksan 500 tl daha koy 2000 liraya güzel bir masaüstü bilgisayar al. Gta 4 ve Minecraft demişsin ancak bir süre sonra o oyunlar seni sıkabilir ve bunun sonuncunda yeni oyunlar ararsın. Belki oynamak istediğin oyun daha yeni bir oyundur ve sistem yetmez falan bu tür olasılıkları göz ardı etme. Hemen karar verme önce biraz araştır bence.
zaten soruyorum laptop için fan alırım ısınmasını engellerim bir yol bulup ve diz üstü istiyorum masa üstünden var 2. ye gerek yok.

Whoproshenob

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
zaten soruyorum laptop için fan alırım ısınmasını engellerim bir yol bulup ve diz üstü istiyorum masa üstünden var 2. ye gerek yok.
O zaman masaüstünden oyna? Laptoplar hem pahalıdır hem de performansları fiyatına göre düşüktür. 1650 TL ye güzel bir masaüstü bilgisayar toplayabilirsin.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

İstersen ilk 4 GB RAM alıp sonradan takviye edebilirsin.