Feed The Beast girerken sorun çıkıyor: Unable to find java; point to java executable file in Ad...

Shine

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Herkese öncelikle merhaba kolay gelsin,
Sorunum konu başlığında yazmaktadır javanın en son sürümü kurulu fakat girerken Unable to find java; point to java executable file in Advanced Options or game will fail to launch.

Yardımlarınızı bekliyorum, Nitrado'dan sunucu kiraladım oyun açılmıyor :/

GhosTAnqeL

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
FTB'deki NEI kodunu yazdınmı ? Duser country tarzı bi kod vardı.[DOUBLEPOST=1436221490,1436221391][/DOUBLEPOST]FTB'deki NEI kodunu yazdınmı ? Duser country tarzı bi kod vardı.

Shine

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
@GhosTAnqeL : Anlayamadım, nerden bulacağım o kodu ayrıca premium hesapla giriş yapacağım bilginiz olsun crackle işim olmaz yani, NEI Not Enaugh Items felanmı? ayrıca bilginize, Launcher açılırken bu hatayı veriyor yani mod açmaya çalışırken değil

GhosTAnqeL

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
@GhosTAnqeL : Anlayamadım, nerden bulacağım o kodu ayrıca premium hesapla giriş yapacağım bilginiz olsun crackle işim olmaz yani, NEI Not Enaugh Items felanmı? ayrıca bilginize, Launcher açılırken bu hatayı veriyor yani mod açmaya çalışırken değil
Diyo ki java bulmayı kapamışsınız gelişmiş ayarlar ve oyun fail çalıştırmak :D

Shine

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Nerden açabilirim peki? araştırdım birazda doğru veya kesin bir bilgi yok

Shine

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bilader sen anlamadın giriş yapamıyorum diyorum launcher'a FTB'ye basıtğımda karşıma bir şey gelmeden diyorum bu ekran geliyor sen newse bas diyorsun gerçi bilgisayar kapanıp açılınca düzeldi yardım etmeye çalıştığın için teşekkür ederim sağlıcakla.

GhosTAnqeL

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilader sen anlamadın giriş yapamıyorum diyorum launcher'a FTB'ye basıtğımda karşıma bir şey gelmeden diyorum bu ekran geliyor sen newse bas diyorsun gerçi bilgisayar kapanıp açılınca düzeldi yardım etmeye çalıştığın için teşekkür ederim sağlıcakla.
Ahaha dalgamı geçiyorsun benle sen anlamamışsın diyorsun newse bas diyorsun diyosun.Newsin yanında options var dedim.Ayrıca Launch'a basınca mı veriyor hatayı diye sordum aynen dedin bende ona göre dedim.Launcha oyun modu çalıştırırken verir.