Sarper170
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Neyse o zaman. Artık Birdahakine buraya açmaz...İyi güzel de biraz mantıklı düşünürsek MinecraftTV diyor FNAF TV'değil.
Neyse o zaman. Artık Birdahakine buraya açmaz...İyi güzel de biraz mantıklı düşünürsek MinecraftTV diyor FNAF TV'değil.
@Clapy ye mesaj attım bakalım bekliyorumNeyse o zaman. Artık Birdahakine buraya açmaz...
Şu an kendi konu nu nerdeyse rapor etmiş gibi oldun. Forum kurallarında paylaşılamaz diyor :/.[DOUBLEPOST=1436265959,1436265926][/DOUBLEPOST]@Clapy ye mesaj attım bakalım bekliyorum![]()
İyi buldum@Clapy ye mesaj attım bakalım bekliyorum[DOUBLEPOST=1436265910,1436265876][/DOUBLEPOST]@Sarper170 Bölümü nasıl buldun
![]()
Sıkıntı yok ya taşırlar herhalde. Minecraft videosuda geliyor zaten sıkıntı yokŞu an kendi konu nu nerdeyse rapor etmiş gibi oldun. Forum kurallarında paylaşılamaz diyor :/.
Yeni bölüm olursa çok iyi olurSıkıntı yok ya taşırlar herhalde. Minecraft videosuda geliyor zaten sıkıntı yok[DOUBLEPOST=1436266322,1436265980][/DOUBLEPOST]Yeni bölüm açılacakmış, yada Minecraft dışı video konusu açmak yasak olacakmış. Değerlendiriyorlarmış.
Hem de nasıl !Yeni bölüm olursa çok iyi olur.
1. ve 2. bölüm onlarBir konudan 2 tane açmışsın kapatılmasını iste ikisininde sonra doğru olan bölüme konunu aç .Bence kapanmaması için bunları yap
O one finger death punch değilmiydiFive finger deat punch diye okudum başlığı ya
Demek istediğim aslında aynı konuyu tekrarlaması bir konuya açabilirdi 2 bölümüde hem daha ulaşılır hem konu kirliliği olmaz1. ve 2. bölüm onlar...
Diyorsunki bütün videoları tek bir konuda toplasın?Demek istediğim aslında aynı konuyu tekrarlaması bir konuya açabilirdi 2 bölümüde hem daha ulaşılır hem konu kirliliği olmaz![]()
O one finger death punch değilmiydi...
Öyle bir oyun var ben o yüzden dedim :/...
Emin misin? Konu yeri doğru.Konu yeri yanlış x9. FNAF ile Minecraft TV'nin pek alakası yok. Konu Dışı/Genel'e açman gerekirdi.