Mockingjayy
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Kmkmş krdeşPazarda Elmanın Kilosu 1 Lira Siz Burada 200 Gram Şeye 3k Para Veriyonuz Anlamadın Gitti![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kmkmş krdeşPazarda Elmanın Kilosu 1 Lira Siz Burada 200 Gram Şeye 3k Para Veriyonuz Anlamadın Gitti![]()
ama bunda müzik çalıyor elmada çalıyormu daha çok farkı varPazarda Elmanın Kilosu 1 Lira Siz Burada 200 Gram Şeye 3k Para Veriyonuz Anlamadın Gitti![]()
iphone o kadar özellikli güzel bi telefon değil. ve çok pahalı![]()
Fanboy siri
Hayır Tab 4 1 yıldır çok iyiTavsiyem Android sistemli telefon alma ne kadar iyi sisteme sahip olsa da kasmaya donmaya başlıyor kullandigimda n biliyorum İPhone 6 veya plus alabilirsiniz
Donanımsal açıdan birçok telefon daha iyi haklısın, zaten ben İOS işletim sistemini seviyorum .siphone o kadar özellikli güzel bi telefon değil.
İçine 5TL Lik Mp3 KOyarım Çalarama bunda müzik çalıyor elmada çalıyormu daha çok farkı var
AkanCe Tarafından Gönderildi
İçine 5TL Lik Mp3 KOyarım Çalar![]()
Sizde Şu Saçma Telefona Para Vermeyinumut yapma bunu
Aynen ya. iPhone avantajını söylesene bi.Sizde Şu Saçma Telefona Para Vermeyin![]()
ios yükleme isinde ciddi misinbende seviyorum apple note 4 ios yuklicem
IOS for dummies bir sistem, gerçek geliştirici android kullanır, çünkü linux tabanlı.Donanımsal açıdan birçok telefon daha iyi haklısın, zaten ben İOS işletim sistemini seviyorum .s
Aslında ios ta linux tabanlı diye biliyorum ama geliştirici android tercih eder doğruIOS for dummies bir sistem, gerçek geliştirici android kullanır, çünkü linux tabanlı.